Moj nazor je nato: V zivote by som nedokazala tyrat zviera alebo dieta. Je to nieco otrasne. Je mi z toho nanic. Najradsej by som takych ludi pozabijala.
ja by som tým luďom robil to isté, a potom ešte tristokrát horšie veci a potom by som ich nechal skapať od bolesti, samozrejme po poriadnej dávke adrenalínu, aby neodpadol od bolesti aleb aby všetko cítil
neporovnavala by som tyranie zvierat a deti, ale nesuhlasim ani s jednym
aj podla toho ako sa clovek sprava k zvieratam sa da lahko odhadnut jeho charakter.. deti by som tiez nemohla tyrat, predsa ked mam niekoho rada tak sa nebudem vyzivat v ublizovani
@2 ...ja mám veľmi dobré nápady na mučenie tých ľudí, ktoré by som rada uplatnila.. ale fakt je mi z toho zle neznasam to uplne najhorsie tyrat bezbranne tvory - zvierata a deti
deti ani zvieratá sa týrať nesmú a porušenie by som prísne trestal - v oboch prípadoch sa týrajú len preto, lebo sú bezbranné a nemôžu sa nijako brániť ani to nikomu povedať...
trýzniteľov by som nedal do basy ani na liečenie - urobil by som im len to isté - kedysi platil Chamurapiho zákon : "oko za oko, zub za zub"...neviem prečo to neplatí aj dnes - vraj demokracia - to čo je tu dnes je megabordeľ intergalaktických rozmerov...
@wayne závisláčik na nete sa nám tu ozval to je toho. Ešte že ty tu píšeš literárne skvosty z ktorých sa raz vytvorí psychologicko-logické knižné veľdielo
Ja si budem reagovať na čo chcem a ak sa tebe nepáči moja reakcia, drž piču. Kapišto? Tak zalez niekam do riti preč a mne daj pokoj ty Enstein
@semhamforas vieš čo, si nejaký veľký hrdina...napíš mi TS-ku s tvojou adresou alebo nejakým kontaktom, a prídem sa s tebou osobne s chlapcami porozprávať...
inak aký môžem mať názor na toto? tak určite nie dobrý, ide o charakter človeka, takému človeku želám buď toto isté, alebo absolútne peklo v duši ktoré ho dožerie až do špikov kostí
@semhamforas suhlasim, robite tu halo z chujovin, nepochopili ste jeho ironiu a ked Vam to dal najavo zacali ste stekat este viac...ach deticky, asi Vas doma malo biju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
aj podla toho ako sa clovek sprava k zvieratam sa da lahko odhadnut jeho charakter.. deti by som tiez nemohla tyrat, predsa ked mam niekoho rada tak sa nebudem vyzivat v ublizovani
Podľa mňa je to úplne normálne a každý by mal aspoň z času na čas týrať svoje dieťa alebo psa
trýzniteľov by som nedal do basy ani na liečenie - urobil by som im len to isté - kedysi platil Chamurapiho zákon : "oko za oko, zub za zub"...neviem prečo to neplatí aj dnes - vraj demokracia - to čo je tu dnes je megabordeľ intergalaktických rozmerov...
Sprostá otázka, sprostá odpoveď. Aký názor na túto tému asi tak môže mať psychicky zdravý človek?
očuvaj ty si akýsi šéf, nie si cigáň, ty biju detí a žeru psov
Tykýmto spôsobom odo mňa drogy veru nekúpiš
Ja si budem reagovať na čo chcem a ak sa tebe nepáči moja reakcia, drž piču. Kapišto? Tak zalez niekam do riti preč a mne daj pokoj ty Enstein
matička skákava, Peťko čo ti tu robia, nebuď zlý
filip
Občas sa treba aj zabaviť či nie?
Čo čakáš, že niekto napíše kladný názor k týmto prejavom?
inak aký môžem mať názor na toto? tak určite nie dobrý, ide o charakter človeka, takému človeku želám buď toto isté, alebo absolútne peklo v duši ktoré ho dožerie až do špikov kostí
z knihy Genesis
biť deti dokáže už len chudák ....
filip
si zradca, hádaš sa tu o pi...
A nie, ja sa nehádam a do nikoho som sám od seba nerýpal
ked vymanglujes decko, zanecha po sebe ovela vacsi svincik ako taka macka povedzme
získavajú MOC nad bezbranným
a smutné je ,že čím daľej je tých ľudí viac a viac
hodnoty lenže potom sa to obrátilo oproti nemu samému a začal riadne
chlastávať a naostatok sa obesil! Nuž čo narobíš? do dutej hlavy
ani Norimberským lievikom rozumu nenaleješ !