chavez: piitchovina lebo ked ich oholis tak sa zhrubsuje vlasovy kroienok atd.
proste najlepsie je odstranenie laserom alebo potom depilacia pri ktorej postupom casu chlpky su redsie a redsie a bla bla...
a ked to niekto ma geneticky dane tak s tym nic moc nenarobi. ale ked sa to da prezit je podla mna dobre to nechat tak lebo raz ked clovek s tym zacne tak uz potom sa toho nezbavi
Myslím si, že sa to celkom slušne rozprúdilo. Páči sa mi, že aj na takúto dosť citlivú tému reaguje každý rozumne a inteligentne. Nestretla som sa s tým ani u staršej generácie. Z toho možno usudzovať, že mladí ľudia sú vyspelejší ako skoršie narodení.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ako keby za to mohli , vôbec nerozlišujem, ktorá, kde zarastá
alebo to viac konkretizuj
ak mam pravdu povedat, naozaj to vyzera uchvatne, no zase aby som sa jej smial takto je trochu moc.
takym babam by som radil si to proste oholit, vytrhat vydepilovat... proste zbavit sa toho
a zacala som brat HAK a chlpky vyrazne zbledli a ubudli...dalsie pozitivum, ktore som ani necakala...
teda viem ze je ale ja som si myslel ze HAK je konkretny liek.. a to je iba skratka pre homrnalnu antikoncepciu?
trosku odveci... ale nechcem kvolit omu zakladat novu diskusiu
inac neviem,treba si to vytrhat,ked su az take silne podla mna...
proste najlepsie je odstranenie laserom alebo potom depilacia pri ktorej postupom casu chlpky su redsie a redsie a bla bla...
a ked to niekto ma geneticky dane tak s tym nic moc nenarobi. ale ked sa to da prezit je podla mna dobre to nechat tak lebo raz ked clovek s tym zacne tak uz potom sa toho nezbavi