Počúvate reggae? Alebo nejaký iný žáner hudby ? Stretla som sa už aj s názormi na internete že bol to feťák atď.. a z toľkeho hulenia mal rakovinu čo je neskutočná somarina... hovno o tom vedia ale odsudzujú ho zato...
nemam an neho ziaden nazor, reggae nepocuvam. viem ze bol z jamajky, hral/spieval/skladal ten styl... zomrel an rakovinu, hraval futbal, ma synov ktori tiez robia rg. ale inaksa o neho nezaujimam ani o ten hudobny styl, nieje to moja salka kavy, aj ked sem tam to v ramci takeho chillu ujde vypocut
Už dopredu napíšem pre kokotkov čo sa tu zjavia že rakovinu mal z neliečeného zranenia spôsobeného pri futbale pretože ako rastafarian odmietal chirurugický zákrok
osobne ho nepoznam , takze mam iba dost skresleny nazor...jeho hudbu pocuvam len ked hraju v radiach, a uprimne mi nepride nicim bombasticka, proste taka "pohodickovska" hudba, ale nic zvlastne....a to ze hulil sa podpisalo aj na jeho hudbe podla mna...a cital som zpar jeho vyrokov, i ked ktovie, ci su naozaj jeho, lebo na nete sa neda nicomu pomaly verit a niektore mi pridu "spoko" a niektore uz su "mimo",(samozrejme pre mna mimo, pre neho to snad aj malo nejaky vyznam slight_smile: ako tento: "Pravda, pravda, to sú len kecy a klamstvá. Každý vie, že nieje iná pravda, než pravda Jaha Rastafariho" alebo toto podla mna patri do serie "You don´t say!": "Každý človek je vlastne jedinečný."
"Mám len jednu ambíciu. Mám len jednu vec, ktorú naozaj chcem, aby sa stala. Chcel by som vidieť ľudí spoločne žiť: čiernych, bielych, Číňanov, každého - to je všetko." B.M. citácia hovorí za všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
,,Bob Marley, to bol posol mieru,
len si fajčil trávu, šíril dobrú vieru.
Spravil svet lepším miestom, aj keď svet má besnotu,
veľký rasta, čo tu prežiaril temnotu."
Pár songov mám rada.
Nepočúvam ho dennodenne.
neviem aky by som na neho mala mat nazor, kedze s nim vlastne v nicom nesympatizujem a celkovo su mi ostatni ukradnuti
@anu36 apropo...prečo tu máš peknú fotku a v profile toho hnusného trola?
samozrejme ja počúvam aj iné od neho ale len keď som v kľude a ležím do posilky by ma to moc nenabudilo
Marleyho mám rada, počúvam ho. Najmä keď potrebujem zlepšiť náladu alebo je všetko fajn... Je to na taký chill out pri vodnej alebo tráve ..