No a ja si myslím, že to boli vrahovia, nakoľko zabili aj nevinných ľudí. Pokiaľ by povedzme opätovali paľbu, alebo by zabili pri tom úteku LEN v sebaobrane nejakého vojaka, alebo policajta, tak by som to prehltol, ale hento prehnali.
@tommyhot keby z presvedčenia kolaborovali s nacistami, považoval by som to za menší zločin ako kolaborácia s komunistami, nakoľko komunisti toho zla popáchali ďaľeko viac.
Ale toto nie je o kolaborácii, alebo nekolaborácii. To je úplne o inom a to ty nechápeš.
Politické presvedčenie ide teraz bokom. Proste zabili a okradli nevinných ľudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale toto nie je o kolaborácii, alebo nekolaborácii. To je úplne o inom a to ty nechápeš.
Politické presvedčenie ide teraz bokom. Proste zabili a okradli nevinných ľudí.
Alebo aj tých SNBkov, jednoducho to bola špinavá poprava. To sa nemá robiť ani cez vojnu.
Pokiaľ by zabili čisto v sebaobrane, nejakého policajta, alebo vojaka, ktorý by ich priamo ohrozoval pri úteku, nepovedal by som ani slovo.
Kazdopadne ako som uz povedal, vrah pre mna navzdy ostane vrahom, nech boli jeho pohnutky akekolvek.