pribrzdení cirkusanti. ja mať cirkus tak sa zbavím zvierat a za ušetrené peniaze spravím taký cirkus že až. Spojiť divadlo, zábavu akrobaciu dokopy. Na slona a leva sa chodia decká pozerať raz za život. Potom bohato stačí ZOO.
Vystúpenia ľudí sú fajn, hlavne artisti, akrobati a podobne. Ale akonáhle tam ťahajú zvieratá je to týranie, nič viac. Zviera nikdy nebude šťastné v cirkuse, to neustále presúvanie, cestovanie, život v klietke, drezúra, obmedzený pohyb... Nech si píšu, čo chcú na tých plagátoch, tie zvieratá sú zničené a utrápené.
Ja by som až tak všetky cirkusy do jedného vreca nehádzala. Samozrejme, že som proti týraniu zvierat (aj v cirkusoch), ale predsa len nikde nemáme dôkaz o týrani zvierat v každom cirkuse. Podotýkam v každom, lebo nie všade sa podľa mňa odohráva toto zverstvo.... Možno ak by sa tomu viac venovali média a poskytli ľuďom jasnejšie informácie, bolo by to inak. Internet nestačí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
» www.imdb.com/title/tt2204379...
pokiaľ sa budú ľudské očká chcieť potešiť, byť šokované, tak bude aj cirkus, hoci ten je aj bez neho
lenže, čo by potom ukazovali?
teraz je to len o trápení zvierat, viď ťava na košickej križovatke.
takých ľudí, ak sa to dá nazvať ľuďmi by som bodala zahradnymi nožnicami do spankov.