A podľa mňa by mala byť marihuana legálna, pretože fajčí sa tak či tak a sú za ňu tresty vyššie ako za vraždu a to je maximálne napiču. Cigarety sú tiež návykové a škodia a sú voľne predajné.
a toto nepochopim, akoze v trafike sa da kupit faja, equipment vsetko, zapiky s bobom a potitka s listkom, talizmany a nevem co ale je ilegalna pochopite ?
myslím že je kokotina keĎ marihuana nieje povolená a cigarety a alkohol sú, veď na cigaretách a ana alkohole sa dá byť skôr "závislím" ako na ganji ....
ked ste na drogach mate jedinu starost - zohnat ich.
a ked ich neberete, musite sa naraz starat o kopu inych veci - ked nemate prachy, nemozte sa bavit, ked ich mate, prilis chlastate, ked nemate holku, nemozte si zapichat, ked ju mate, je to moc prace
musite sa starat o ucty, o jedlo, o ludske vztahy, o veci, ktore vobec nehraju rolu ked mate uprimny vztah a poctivy navyk na ihlu.
Marjanku nepovazujem za drogu absolutne. Naproti tomu alkohol je riadna droga a nikto s tym nic neurobi...
Este som nepoznal cloveka zavysleho na trave, no ludi aj dost mladych ktory maju problemy s alkoholom a spolocnost to s prehladom toleruje je na kazdom rohu viac ako dost...
A k tvrdym drogam sa nevyjadrujem, kto siaha po comkolvek tvrdsom ako je alkohol je kreten a skoda sa nim zaoberat.
Podľa mňa čo si samo narastie a netreba to potom žiadno upravovať je v pohode dajme tomu domorodci bežne žujú koku a nič im to nerobí malá koncentrácia účinnej látky aj vy si dáte makovník a je to v pohode. Takže ganiu a dajme tomu hríbiky by som zlegalizoval alebo dekriminalizoval to by stačilo
preboha nie ! legalizacia urcite nie .. na slovensku nema zmysel ani dekriminalizacia marihuany ... ludia su u nas este sprosti a hlavne nevzdelani aby vedeli ako narabat "rozumne" s drogami ... a globalne v tejto spolocnsoti je ich mozne len zneuzit a nie vyuzit ... jedny z najhorsich drog ale predipsuju lekari pacientom ako cukriky na dobru noc !
poznam vela ludi, co fajcia travu a moje skusenosti ... boli to velmi mili ludia, dalo sa na nich spolahnut... teraz sa ani s jednym neda poriadne porozpravat, lebo uprostred vety sa zdvihne, zacne sulat brko, odide na 15 minut pofajcit si, vrati sa nazad a nevie, o com bola rec... a ked ma takyto clovek robit mojho sefa, aj cela firma tak potom vyzera... druhy kamarat pre zmenu dostal z fajcenia travy tie opacne stavy, takze hlada utechu v hnuti New Age a snazil sa ma presvedcit, ze zelene energie su buducnost ludstva a ekonomika je rakovina a Astar nas vsetkych zachrani, lebo sa vynori Atlantida... a nech sa ma nikto nesnazi presvedcit, ze to nie je vplyv drog, pretoze tychto ludi poznam v podstate od narodenia a viem, co je ich skutocny charakter, a co okolo nich spravil ten oblacik.... takze rozhodne negativny postoj ku drogham a este negativnejsi ku legalizacii a dekriminalizacii
tu na druhom kontinente som skusil asi vsetko co povazujem za bezpecne (kokain,extaza,lsd,huby) no za legalizaciu som urcite neni..ale za dekriminalizaciu v zmysle nech si bere kazdy co chce bez trestu no nech s tym neobchoduje atd to by slo....a maryjane som ani nespomenul lebo to uz berem ako samozrejmost kazdodennej potreby
Nemám rád drogy vrátane trávy. Sám som ju húlil cca rok a keď som si začal všímať, že mi začína jebať, rázne som s tým sekol a uvedomil som si, že mi to celkom zmenilo myslenie. Našťastie som sa vrátil do starých koľají a teraz aj vidím rozdiely - kde je moja bývalá partia (ktorá sa naďalej vykuruje každý deň) a kde som ja.
myslím že je každého individuálna vec čo do seba jebe pokiaľ tým neškodí nikomu inému okrem seba. zároveň myslím že drogy obvykle označované pojmom "tvrdé" sú tak silno návykové že veľmi často spôsobujú že závislý výrazne škodí aj mnohým iným ľuďom než sebe. tieto, pri ktorých je teda štatisticky dokázané že zvyšujú kriminalitu, agresivitu (či už počas absťáku alebo po užití), a sú tak škodlivé že môžu byť smrteľné, by mali byť zakázané.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
až na tie výnimky čo by kúrili každý deň jak odušu len nech vyzerajú o 5 rokov staršie..
alkohol by sa mal zakázať,alebo aspoň obmedziť..
NIKDY NIKOMU NEBER JEHO DROGY !!!
ja hovorím že by sa konečne oddelilo zrno od pliev
A podľa mňa by mala byť marihuana legálna, pretože fajčí sa tak či tak a sú za ňu tresty vyššie ako za vraždu a to je maximálne napiču. Cigarety sú tiež návykové a škodia a sú voľne predajné.
ale tie tvrdé drogy určite nikdy.
a skušala som len travu
Skusenosti nemam,ani po nich netuzim.
a ked ich neberete, musite sa naraz starat o kopu inych veci - ked nemate prachy, nemozte sa bavit, ked ich mate, prilis chlastate, ked nemate holku, nemozte si zapichat, ked ju mate, je to moc prace
musite sa starat o ucty, o jedlo, o ludske vztahy, o veci, ktore vobec nehraju rolu ked mate uprimny vztah a poctivy navyk na ihlu.
.. trainspotting
..každopádne je to dobrý biznis.
Este som nepoznal cloveka zavysleho na trave, no ludi aj dost mladych ktory maju problemy s alkoholom a spolocnost to s prehladom toleruje je na kazdom rohu viac ako dost...
A k tvrdym drogam sa nevyjadrujem, kto siaha po comkolvek tvrdsom ako je alkohol je kreten a skoda sa nim zaoberat.
hlúpy marketing!!!
keď ich niekto ponúka mne - )dakujem neprosím (marihuana je občas fajn - ale to by nemala byť droga-to je však na inú debatu)
keď na to niekto učí deti (ponúka im ich) alebo tie prípady že ich niekam zamiešajú a tí ľudia o tom ani nevedia - guľku do hlavy
A keď si myslíš že ma akože na ulici napadne feťák tak s tým si viem poradiť neboj
myslím že je každého individuálna vec čo do seba jebe pokiaľ tým neškodí nikomu inému okrem seba. zároveň myslím že drogy obvykle označované pojmom "tvrdé" sú tak silno návykové že veľmi často spôsobujú že závislý výrazne škodí aj mnohým iným ľuďom než sebe. tieto, pri ktorých je teda štatisticky dokázané že zvyšujú kriminalitu, agresivitu (či už počas absťáku alebo po užití), a sú tak škodlivé že môžu byť smrteľné, by mali byť zakázané.