Taký horor, na nudný večer , keď už nemáš na výber.
Veľké plus je určite atmosféra Chernobyľa, Aj ked sled filmu sa dá ľahko predvídať. Film neohromí, neprekvapí ale zase ani nesklame na plnej čiare , takých 65 %. Určite zaujímavejší ako tip hororu Pach krve, či Hory majú oči.
Určite sa na to neoplatí ísť do kina, to by bola zbytočná strata peňazí. Ja som si to doma z nudy pozrela, keďže to vyzeralo v celku zaujímavo takýto námet, ale dosť ma to sklamalo. Ak sa budeš veľmi doma nudiť tak si to pozri ale druhýkrát to zrejme už nezapneš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Veľké plus je určite atmosféra Chernobyľa, Aj ked sled filmu sa dá ľahko predvídať. Film neohromí, neprekvapí ale zase ani nesklame na plnej čiare , takých 65 %. Určite zaujímavejší ako tip hororu Pach krve, či Hory majú oči.
Sa vôbec čudujem že mňa ten film zaujal ale to bude asi z toho , že boli akože v tom Černobyľe a myslím si , že preto ten film vyzerá lákavo