Keď už je ten Movember... Zaujímal by ma váš názor na fúzy, najmä ženské osadenstvo ako to vníma. Brada sa mi zdá až priveľmi asociálna a fúzy sú predsa len také viac firendly
brada+ fuzy su ok
ale muzov len s fuzmi by som uz dopredu preventivne zatkol za znasilnenie
Craig v 1 vypada ako keby prave zbadal osamoteneho 7 rocneho chlapca na detskom ihrisku
:ble: :ble: :ble:
tak také zase nie i keď rovnaké nosil aj Chaplin, no niektoré radšej fakt nenapodobňovať
no raz som mal zapustenú bradu a vyzeralo to dosť asociálne, tak viac homelesácky, dokonca sa pri mne pristavil jeden homeles s výzorom Santa Clausa a opýtal sa, či s ním nejdem na jedno čúčo odvtedy sa radšej holím
brada nie je asociálna
nemám ju rada len v kombinácii s tým po bokoch vyholeným účesom ale takýmto normálnym to vyzerá bohovsky (samozrejme nie zas na každom)
a potom s ešte dlhšími
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale napríklad keby si dá aleks fúze, tak by som sa odstrelila
a vedúci fora, odkial máš, že brada je asocial ?
ale inak mám rada BRADU+fúzy
samostatné fúzy mi prídu na 90% mužoch dosť divné, ako nejaký mačo z Nemecka z osemdesiatych rokov.
Ale tým 10% pristanú, no sú to fakt výnimky.
ale samotne nie
ale muzov len s fuzmi by som uz dopredu preventivne zatkol za znasilnenie
Craig v 1 vypada ako keby prave zbadal osamoteneho 7 rocneho chlapca na detskom ihrisku
:ble: :ble: :ble:
a brada a fúzy sú už seriózne super!
..trochu inak vlasy ma. (a frajerku )
*La Golden Moustache www.youtube.com/user/GoldenMoustacheVideo
tak také zase nie i keď rovnaké nosil aj Chaplin, no niektoré radšej fakt nenapodobňovať
no raz som mal zapustenú bradu a vyzeralo to dosť asociálne, tak viac homelesácky, dokonca sa pri mne pristavil jeden homeles s výzorom Santa Clausa a opýtal sa, či s ním nejdem na jedno čúčo odvtedy sa radšej holím
..nič nie je večné
takéto alebo žiadne
nienienienienienienie
ked porast tvare, tak rovnomerny a nie dlhsi ako 5 mm
brada nie je asociálna
nemám ju rada len v kombinácii s tým po bokoch vyholeným účesom ale takýmto normálnym to vyzerá bohovsky (samozrejme nie zas na každom)
a potom s ešte dlhšími
@7 je pekny, ale bez toho porastu by bol este krajsi
takto sa mi to páči! :
on má celkovo úplne najviacsuperský štýl na svete! ^^