kde je moznost "nesnasam ich"? ale vazne...ja nemam nejaky styl oblubeny ale toto mi lezie na nervy a tusim viac ako zbirka a to uz je co povedat...ale ked ma niekto vola na koncert tak je to VZDY len horkyze
Staré albumy som žrala, cez letné prázdniny v 2003 sme to točili dookola a behala som po všetkých ich koncertoch v okolí, potom sa z toho stali masové akcie, začali na to chodiť zvláštni ľudia a od Kýže slizu ma už nič veľmi nenadchlo, akože Ritero...aj Alibabu sme si ešte kúpili originál, ale napr. 54 bol pre mňa slabota a teraz už ani neviem, čo naposledy vydali. Mám pocit, že už sú príliš vulgárni, ale tak silene. Lebo pieseň Onania bola kedysi tabu a teraz už mončiči.
Aj na Slížovici som bola a stáli sme sto metrov od pódia a len tak poskakovali a spievali, lebo už ma na nich nebaví stáť v dave, tie hlášky boli už vtedy otrepané. Ale obdivujem,že Kukovi sa zvyknú podariť aj po toľkých rokoch dobré slovné hračky.
A furt hovorím, že Banda tupých hláv to tak trochu vystihuje. Ale taak vyrástla som na tom.
ja som uz tiez dva krat absolvoval koncert... texty su fajnove, ale to smerovanie kepely, ktorym sa teraz vydali po hudobnej stranke mi nejako moc nesedi, takze ak budu horkyzaci robit koncert z nejakych prvych albumov este pojdem, ak budu hrat nove veci uz ani moc nie....
bola som na ich koncerte miliónkrát a ešte isto miliónkrát pôjdem netuším aké vydali nové albumy, lebo ja väčšinu pesničiek spoznávam iba vďaka koncertom a všetko, čo hrali na poslednom kde som bola, sa mi páčilo
Kedysi sa mi páčili,ale akosi som z toho vyrástol. Niežeby som humor v hudbe nemal rád,ale skôr taký na štýl Lasicu a Satinského, alebo aj Zdenek Sverák vie dať takú poetickú, úsmevnú vsuvku do textov, a to mi sedí viac ako taký jednoduchý slížovský humor pre jednoduchých puberťákov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Aj na Slížovici som bola a stáli sme sto metrov od pódia a len tak poskakovali a spievali, lebo už ma na nich nebaví stáť v dave, tie hlášky boli už vtedy otrepané. Ale obdivujem,že Kukovi sa zvyknú podariť aj po toľkých rokoch dobré slovné hračky.
A furt hovorím, že Banda tupých hláv to tak trochu vystihuje. Ale taak vyrástla som na tom.