@kumma Z pódia CS až na birdz? To nie je dobrý postup.
No ale o tom potom... Tento cover sa mi páči viac ako niektoré iné, ktoré možno od teba nájsť na youtube (niežeby som ich všetky počúvala - len pár námatkovo). Ale toto ma viac bavilo a tak viac sa mi to k tebe hodí. Mohol by si ísť nabudúce na karaoke s týmto, len by to asi nikto nepoznal... Ale hádam by to aj tak malo úspech.
Páči sa mi to, len to oblečenie a okuliare zahoď a nikdy nevytiahni. Najprv som si myslela čo za kokota tam bude vrešťať keď som videla ten outfit. A berem, že to mala byť paródia ale do budúcnosti už takto ozaj nie Inak super
@ladylolita Mne to bez toho proste nešlo dokopy Treba poznať originál. Taktiež som tou mikinou zakryl sluchátka, ktoré som mal v ušiach, aby som spravil ten druhý hlas. A chcel som video odlíšiť od ostatných, tak som sa tak naschvál obliekol. Ale ok beriem
Ludze, ďakujem moc za pozitívnu odozvu, ako aj negatívnu Chystám sa do toho viac investovať, (kondenzátorový mikrofón, mix poprípade inak) Ak ma chcete podporiť, tak dajte odber na môj kanál, mám na ňom viac videí : D A choďte si pozrieť originál - je od jedného výborného komika kanadského . Ja som túto verziu trochu prepískol s tempom Ale o to väčšia sranda to bola zarepovať.
@kumma Nemyslím, že im záleží na nadávkach, veď sa im vtedy ani nechcelo robiť "kvalitné sito" - možno niektoré menej známe piesne pred generálkou ani nepočuli. Takže o pípanie by som sa nebála. Ale určite sa nabudúce uberaj týmto smerom - máš dar pobaviť a "chytiť" človeka.
@kumma Keby si tú pesničku, čo si spieval sám na CS, nevenoval frajerke aj by si vyhral... Ale keďže sú ženy od prírody viac žiarlivé ako dojaté, tak si mal smolu Ale... To je jedno, na Hijo de la Luna si aj tak nemal
A k tomu prvému coveru, - nepáči sa mi, znie to umelo, násilne a vôbec nie vtipne Na tvojom mieste by som sa sústredil na vlastnú tvorbu, alebo aspoň na seriózne covery, lebo robiť paródiu na paródiu je slabota - ten vtip už tak nevyznie, vtip je vtipný, keď je originálny
@erikku To nemala byť paródia v mojom podaní, len cover čisto, chcel som niečo menej vážne len. Mne je jasné, že to stráca tú originalitu aj vtip, tiež to zrýchlené tempo robí svoje, je to nalepené na sebe viac, ale už keď som to dorobil mi bolo ľúto to neaploadnúť. Ja som ten kanál bral len zo srandy, ale chcem aj lepšie veci už nahrať a jasné chcem aj svoje veci dať keď bude čas,aj keď som sa tomu vyhýbal. : P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
dal som zle odkaz, sorry ludze
No ale o tom potom... Tento cover sa mi páči viac ako niektoré iné, ktoré možno od teba nájsť na youtube (niežeby som ich všetky počúvala - len pár námatkovo). Ale toto ma viac bavilo a tak viac sa mi to k tebe hodí. Mohol by si ísť nabudúce na karaoke s týmto, len by to asi nikto nepoznal... Ale hádam by to aj tak malo úspech.
ale dobrý si
a vážne si dobrý, len nemám šajnu čo to je za pesničku
A k tomu prvému coveru, - nepáči sa mi, znie to umelo, násilne a vôbec nie vtipne Na tvojom mieste by som sa sústredil na vlastnú tvorbu, alebo aspoň na seriózne covery, lebo robiť paródiu na paródiu je slabota - ten vtip už tak nevyznie, vtip je vtipný, keď je originálny