ked mali tie stare hity ako panic a panna, biologicke hodiny atd z albumu oslavne si zivot, vtedy sa mi pacili. Ale ako dosiel "hit" ...len tak stat...neviem, ako sa vola, to uplne pokazili svoj styl
nemám rád, neznášam... v 10tich som fičal na Počkám si na zázrak a to je asi jediný normálny album od nich... už ich neznáša aj môj kamoš, bývalý veľký fanúšik lebo neznáša ich texty a ten jebnutý timkov prejav
mne sa od nich pacila maximalne pesnicka zili az pokym sme len tak zo srandy nesli s babami na ich koncert boli uzasni vedeli to riadne roztocit a odvtedy sa mi pacia
Túto stredu som bola na ich koncerte a môžem povedať že je to to najlepšie čo tu na Slovensku máme,..Jednoducho sú to podľa mňa vyzretí skvelí chalani so správnym názorom na život a to sa odzrkadluje v ich hudbe a textoch..Ich texty sú jednoducho úžasné,nájde sa v nich každý človek,majú hlboký zmysel a nie sú to iba nejaké bláboly..na koncertoch vedia spraviť super atmosféru,človek príde na iné myšlienky,uvoľní sa a nechá sa unášať hudbou..naozaj nepoznám lepšiu kapelu..Sú to proste muzikanti s veľkým M..držím im moc palce nech im to tak skvele hrá ešte veľmi dlho...
to je vec názoru... ja si myslím že ich texty sú tak prijebané až to bije do očí - kamoš ich kôli tomu prestal počúvať. No a Timko ani spievať nevie - z viacerých strán som čítal/počul názory, že vlastne len recituje, pričom sa tvári že spieva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
už len ladím rádio niekam na inú stanicu
osobne neznášam ..ako nech s počúva kto chce čo chce..je mi to jedno,ale ak niečo takéto pustí ten dotyčný v mojej blízkosti,tak idem vraždiť