Páčia sa mi, ale nechcel by som v žiadnom bývať a za doterajší život sa mi to celkom darí.
Najkrajšie asi v DDR (Leipzig a tak podobne), dokonca som sa stretol aj s umelcom, ktorý za socíku robil také mozaiky na ich fasádu (alebo ako to nazvať). Urobil nám aj komentovanú prehliadku.
@thrwtchr po troch fotkach som si to zazalozkovala
a k teme, podla mna existuju pekne aj skarede panelaky, take tie najklasickejsie tehly su uplne hrozne.. ale napr take starsie, polka 20. storocia, alebo novostavby ktore maju hlavu aj patu su pekne
@thrwtchr... leipzig je teraz najrýchlejšie rastúce nemecké veľkomesto. Volajú ho aj malý berlín. Neviem či je to krásou toho mesta, alebo čím to je? Ale leipzig je ešte stále dosť lacné mesto, tak možno je to aj tým ...?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Najkrajšie asi v DDR (Leipzig a tak podobne), dokonca som sa stretol aj s umelcom, ktorý za socíku robil také mozaiky na ich fasádu (alebo ako to nazvať). Urobil nám aj komentovanú prehliadku.
a k teme, podla mna existuju pekne aj skarede panelaky, take tie najklasickejsie tehly su uplne hrozne.. ale napr take starsie, polka 20. storocia, alebo novostavby ktore maju hlavu aj patu su pekne