Aky mate nazor na papierove Euro bankovky?Pačia sa vám?
Mne pripadaju euro bankovky prilis strohe a tie mosty na nich..no neviem moc ale sa mi moc teda nepačia..ja by som tam skor dala nejake pamiatky alebo nejake stavby ktorymi je Europa znama a su navyse velmi pekne..
mne sa euro celkom páči o dosť lepšie jak nejaký kokot štefánik? och sorry slovensku historiu mám u prdele, a ta nezávislosť euro bankoviek sa mi páči keďže tie mosty a okná sú vlastne abstraktné och máte Vy trápenia mne stačilo pochopiť tie centy jak som tak dneska prerátaval svoje drobné :-d
mne sa euro hrozne páči...myslela som si, že to je blbosť..ale je to niečo nové....neviem čo sa vam nepáči ved je to také...moderné a hlavne ked ich mám veľa v peňaženke
riesite tu veci..na slovenskych korunach bola hlava štefanika..no bohovsky kreativny motiv ... a este poznamka..polovica z vas ani nevie co vlastne bolo na slovenskych korunach
neviem este som ich moc nevidela len ma mrzi ze su spolocne pre celu EU a uz tam nebudu pamiatky alebo osobnosti jednotlivych statov....takto to splyva vsetko....
@18 chvala bohu že to splýva. na pamiatky sa choď pozrieť na živo a daj ludom v okolí zarobiť, nech nespadnú, nech je za čo ich udržovať. lebo potom ich ozaj možeš obdivovať len na nejakých papierikoch
fakt ma netrápi čo je na bankovkách nakreslené... , hlavné je, že nejaké mám...ale náhodou slovenské mince vyzerajú fajn, no i tak..staré dobré koruny...
ja len nechapem,preco musime mat aj volake osuchane eura-mince z inych krajin...napr. rakusko jak som videla. sak na tom ledva vidim coje to za cent. pripadam si jak ti ludia z minulosti s tymi platenymi mestekami s dukatmi...
zatial som mal len 20 a 10 eurovku a nic moc, ako neviem co na tom niekto vydi na tych bankovkach ale co uz, este som nemal 5 eurovku tie budem asi castejsie zbierat
Neviem ako eurobankovky ale nasa eurominca s Krivanom je debilna. To fakt len my Slovaci mozeme hlasit ze jedna z najvacsich veci co ich charakterizuje je vlastne obycajny suter. Ktory nie je ani vysoky ani pekny ani znamy. Rad by som videl tych ,,inteligentov,, co za ten Krivan hlasovali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
to iste s architektmi ..kokoti svetovy su to ...
drzal som vsetky okrem 500 a 200 a lubia sa mi take su ine