jaj hroznee.. dojdem tam o 6:45 aby som bola prva, pricom doktorka zacina ordinovat o 8:00, v priebehu tej hodiny sa tam ansackuje 30 odberov ktore samozrejme idu pred vysetreniami.. neni to fer, bola som tam prva, chcem ist prva dnu! a nie cakat dlhsie..
@malapohroma - potom príjde ešte pár doktorkiných známych, potom majtri čo jej prestavujú byt, záhradníkova žena, nejaký milenec jej 80 ročnej matky, potom ešte nejaký kretén čo sa len tak obehne, no a potom ide pani doktorka na obed, ty tam čakáš od piatej ráno, no a keď máš šťastie tak sa dostaneš po obede aj do ordinácie.
@johnysheek vobec ne o 9 O.o on je tam jeden z tych odberovych ludi okolo 10 minut, zober si, ze ich mas 15, to je 150 minut.. + potom pojdu predo mna ti co si zaplatili 5 euro..
@klaudinquaaa Myslis to, ze ked volas na sestricku od dveri, lebo infuzia Ta dalej nepusti a volas kvoli tomu, lebo je sedem hodin vecer a od pol siestej Ti na izbe place spoluleziace dievcatko, ktore je tiez na infuzii, sestricka pride a nadava Ti, preco ju rusis, lebo ona sa prave chystala pozerat televizor? Ale co uz.. nie vsetci su zli, ale v zasade s Tebou teda suhlasim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
najlepsie je ked prides rano o 6.30/7.00 a uz tam caka cca 30 ludi co su tam od 4
vyber si niečo lepšie ako meĎák...existujú aj drahšiexD
@lucia199513 Poobzerám sa po niečom
...tak počkám...mala by som ideexD
@lucia199513 Tak ju prezentuj.
Zažil som, ako sestričky zalepujú okná lepiacou páskou, pretože boli deravé. Hanba, otras, toť Slovenské zdravotníctvo.
filip