Mňa to trápi .. Keď som nestíhala zo školy do práce len som si zaliala VIFONku a dalo sa .. A veď kto z nás naozaj veril že obsahuju mäso? NIKTO!! Veď tá polievka je celá umelá .. A nechceli tam náhodou spopolnené mäso dať ? Na hlavu toto
Mňa napína, len keď čítam tie články a komenty tuto vo fóre. Nechápem ako to môže niekto jesť. Veď za trošku vyššiu cenu a viac o pár min času na prípravu sa dá niečo spraviť aj zdravé. Jesť plast v podobe granulátu, prášku... Kde sme?!
ja mam take v ktorych naozaj su kusky kuracieho masa s takeho cinskeho obchodu ... tieto co su v normalnych obchodoch to je odpad no ale tie cinske mam moznost kupit raz za rok ani to nie tak ked sa mi minu musim jest aj tie odpady
No už bolo na čase. Aspoň sa naučíte jesť niečo normálne.
Čo tak ovocie a zeleninu. Stačí to len umyť, a môže ísť na konzum.
Kto má aspoň trochu rozumu dá si jablko, papriku, alebo sezónne ovocie, či sezónnu zeleninu; a nie je hladný. Odporúčam taktiež ovsené vločky s mletým kokosom. Alebo semená. Ľanové, tekvicové, slnečnicové, apod.
A celozrnné pečivo. Ale nikdy nie ten umelý humus, ktorý tu aspoň niektorí vychvaľujú. Veď je v tom predovšetkým glutamán sódny, ktorý je mladému ľudskému organizmu nadmieru škodlivý. Ak už.
Nechápem ako to niekto môže normálne jesť ako jedlo...chápem že napríklad na cestách keď nie je možné variť, človek zje čo má. Ale v bežných situáciach? Veď je to odpad.
Glutamán sódny alebo tiež glutasoľ, veľmi prítomný v umelých polievkach
(akými sú aj VIFONky) môže vyvolať zdravotné problémy, najmä zvracanie, tuhnutie svalov, búšenia srdca, bolesti hlavy, studený pot a závraty. Hlavne pri nadmernom užívaní. Len s chuťou, do takej stravy.
Podľa mňa je to totálna blbosť. Veď nikto tie Vifonky nejedol s tým, že obsahujú vôbec nejaké mäso. Preboha. Ľutujem ľudí z intrákov, ktorí sa prevažne stravovali na Vifonkách. Ja osobne tak tiež mám strašne rada, ale môžem to mať len raz za čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
ja vifonky milujem, takže aj tak by som ich asi jedla
Prebalia alebo nalepia etikety, že je to s arómou a hotovo.
dnesna doba je jebnuta,ludia sa ponahlaju radsej urobia sracku hlavne ze sa narychlo nasytia a nepozeraju na nasledky..
(viem, že to je nezdravé, boh mi žehnaj, stretneme sa na onkológii )
nestiahli ich z trhu, len musia zmenit obal, ktory je zavadzajuci.
(viem, ze uz to tu niekto daval, ale ...)
@romanzkrajinyx najblizsie skus nejaky doveryhodnejsi zdroj ako aktuality
Čo tak ovocie a zeleninu. Stačí to len umyť, a môže ísť na konzum.
Kto má aspoň trochu rozumu dá si jablko, papriku, alebo sezónne ovocie, či sezónnu zeleninu; a nie je hladný. Odporúčam taktiež ovsené vločky s mletým kokosom. Alebo semená. Ľanové, tekvicové, slnečnicové, apod.
Veď to!
(akými sú aj VIFONky) môže vyvolať zdravotné problémy, najmä zvracanie, tuhnutie svalov, búšenia srdca, bolesti hlavy, studený pot a závraty. Hlavne pri nadmernom užívaní. Len s chuťou, do takej stravy.
A skončíte prinajlepšom u lekára.