čo si pomyslíte ked idete trebars po namesti a okolo ide nejaky hoper so siltovkou? alebo punker s cirom? ste pohorseny alebo s nim sympatizujete?... som v triede (stredna skola) kde su ludia co velmi netoleruju moje zaluby a kamoske sa nepaci ze pocuvam
nenavidim hoperov so šiltovkou ale pokial sa s nim da komunikovat normalne tak nemam problem ...ale pokial na mna začne s vetu : nazdar bracho! a kaže druhe slovo bude kkt, p*ce...tak ako dovi dopo D
Juuuj tema vystihuje moju kazdorocnu uvahu na slovencine tuto temu nenavidim lebo deti su prijebane a ked daky Fifty alebo rytmus alebo niekto kto je v ich ociach genialny povie ze metlaci punkeri atd su kkti tak uz seci ako masovy dav nemaju vlastny nazor a riadia sa tym -.-" tak isto niektory punkeri tiez nanavidia hoperov , ale preco? nechapem
co sa tyka mna ... ked idem po vonku a niekto zacne picovat na to ako vyzeram mam ho tazko v prdeli , nepozna ma , sudi ma podla vyzoru , je povrchny ... riesi si komplexi atd , ked do mna niekto soti alebo nieco tak ma smolu
Nerozlisujem ludi podla hudby co pocuvaju , ani nemam nic proti inym stylom ktore pocuvam , riadim sa svojimi sympatiami
posli ju do riti...ak je jediné na čom jej záleží hudobný štýl, tak nech si sadne do kúta a počká, kým jej tie debiliny nevklíčia z hlavy von...ak by sa posudzovalo podľa obalu, tak by USA nemali Obamu
tolerujem kazdeho som hoper ale ne zas takee ze xxxxxxl veci ani siltovku taku nenosim a predsa mame v partii aj metalistu ci punkerov. nemam nic proti ziadnym ostatnym stylom pokial niekto nerype do mojho zatial len tu na birdzi boli koli tomu konflikty ale u mna v zivote nikdy sme na seba nenadavali koli tomu ze aky ma styl
@0 pri tejto modelovej situacii by som s danou osobou ani nesympatizoval, ani nebol pohorseny. punkac s cirom alebo hoper v XXl obleceni je pre mna bezny clovek az do chvile, kym ho lepsie nespoznam. potom sa uvidi, aky si na neho vytvorim nazor, ktory samozrejme suvisi s podstatnejsimi atributmi, ako hudobny styl.
@nirikai ja by som sa na kamosku co usuczuje podla obliekania vykaslala Potom ta nema skutocne rada...no a co sa tyka stylov vseobecne nemam nic proti, nech si kazdy pocuva a oblieka sa ako chce, ked mne nic zle nerobi nemam problem
Na taku kamaratku ako som uz cital by som sa na nu vy.... a uz vela ludi tu napisalo ze co robis a pocuvas je tvoja vec a nie vec inych takze na ostatnych sa mozes vy.... ako ja do mna kazdy buzeroval ze ako chodim obleceny a tk a tk som sa na nych vyjebal a zijem ovela lepsie ..no mam kamaratov a aj kamaratky ktore pocuvaju punk rock alebo country alebo discko trance a rozumiem si aj s nimy velmi dobre...takze nejde o štýl akým sa oblieka človek ale akych ma felas okolo seba.....
taky ako na kazdu inu formu tolerancie - je to pliaga ludstva. o co by sa nam lepsie zilo, keby bol kazdy do najvyssej miery neznasanlivy voci vsetkym, co maju odlisne nazory ako on?
Mne to nevadi, akurat nenavidim slovensky hophop, text v ktoroj je 100 slov a z toho je 50 kokot, 20 kurva, 20 jebat a desat su spojky a predlozky nemusim, horsie je ze vacsina co to pocuva sa tak aj vyjadruje a potom clovek pocuva rozhovor typu: "ty kokot, to je kokotsky dobre kurva ..." a pod. Proti normalnym hoperom nic nemam, ale takychto blbeckov co su nahodeny za 500€ a hovoria ako im je zle a ake su drsny big gangsta na ulici z duse nenavidim
by som sa vysral na taku "kamosku" ! ja pocuvam rock,punk,pop a napriklad skoro polovica mojej triedy hiphop a rozumieme si....a uz vobecnechápem tomu preco ak pocuvam hiphop tak musim nosit take siltovky..ak punk tak ciro...ak emo tak ofinu...myslim ze to nieje o tom ako sa obliekame ale o tom ci nas ta hudba bavi...
Tiez nechapem ludi, co nadavaju na iny druh hudby. Nepaci sa mi, tak nekomentujem, max poviem svoj nazor, ale urcite neurazam a nenavazam sa do niekoho.
A inak prestante nadavat na SVK hip-hop! Ste poculi KF a myslite, ze to je vsetko? To sa rovna akoby som sudil metal ked si vypocujem Tokio Hotel--->uplne odveci... Ze kazde druhe slovo nadavka Vypocujte si napr. Impulz, v celom albume su dokopy dve nadavky: kurva a slapka (ak je to nadavaka). Inak je tam pouzita cistejsia slovencina nez pouzivate vy sami
..mnoo.. to neni tak ze by ona pocuvala nejaku specificku hudbu.. ona ma vlastny nazor na "styl obliekania".. akoze ona vyzera dobre..ale setko co sa jej akurat nehodi do toho jej stylu tak podla nej neni pekne.. a je asi jedina co sa so mnou bavi v triede takze sa nanu nechcem len tak vykaslat.. mam ju rada.. ako ze ja chodim oblecena ako normalna baba.. nic hopove,.. ale ked som jej povedala ze si chcem kupit taku siltku tak povedala ze to neni hopovska siltka ale ze ju hopery prebrali od skaterov.. a ze ak si ju kupim tak nech ju nenosim v jej blizkosti lebo ze sa za mna nebude "priznavat"..ale to je podla mna od nej blbe.. sak si mozem dat na seba co sa paci mne nee??????? (inac diki ze ste prispeli nazormi.. takuto hojnu odozvu som necakala
ja osobne počúvam metal a gothic rock a chodím v čiernom, čiže vidím ako bohovsky "tolerantní" sú ľudia v okolí... Napr. ja osobne hip-hop neznášam ale nemám nič proti hoperom, tak fakt nepochopím čo je koho do toho, čo sa danej osobe páči... Hudobný vkus je každého osobná vec, väčšine populácie to však zjavne nedochádza a odsudzuje a posudzuje práve podľa hudobnej príslušnosti
Mne je to jedno, nesúdim podľa obalu. A nevyše také zjavy čo trčia z davu milujem. Napr. raz som videl jedného punkera ktorý mal ako náušnicu použitý vrchnáčik z fixky. No hneď mi bol sympaticky Keď sa mu to páči a cíti sa tak dobre prečo nie? Veď tým nikoho neobťažuje
ja vobec nechapem co sa tu riesi ved to je kazdeho osobna vec co pocuva a akosa oblieka si myslim ved kazdemu sa paci nieco ine nechapem tych ludi co nadavaju na ine styly alebo tak tak isto sa moze niekomu pacit rap ako inemu punk ja mam napr kamosa metlaka a nic prpti nemu nemam a on preti mne tiez si myslim sme rozdielny akurat v tom ze sa nam nepaci hudba toho druheho ale pedca sa pre to nepozabijame je to kazdeho osobna vec nikdy som cloveka neodsudzoval podla toho ci ma piercing alebo dlhe vlasy ci flexu alebo ofinu nabok tych co ma nemaju radi koly tomu co pocuvam a ako sa obliakam mam niekde idem si svoje
nech si každý počúva čo chce..mne je to jedno.. a dosť mi lezú na nervy tie témy typu.. aký štýl hudby počúvate.. už tu boli asi tisíckrát, ja už ani nehlasujem .. v ankete.. je to zbytočné..
no jo.. kazdy ma svoj osobny nazor co sa tyka hudby.. v podstate tolerujem hudby skoro kazdeho as na toho kto pocuva sk hip-hop.. ako sry ale wazne je tho od weci.. mosno zahranicny ked thaq nejaqy song.. ale nemusim tho nejaqo..
@nirikai taku kamaratku ti treba? Sa s tebou bavi mozno len preto, lebo chce niekoho kto ju bude obdivovat. Skus jej to povedat normalne, nech sa uvedomi.
@fxx ja ta neodsudzujem.. sme na jednej lodi. . nemusim ludi ktori si vzpocuju LEN pesnicky s nadavkami bars od rytmusa a hned vravia ze cely sk hiphop je zly.. ti ludia su fakt o nicom! ako nech si pocuvaju co chcu ale nech nenadavaju na ine songy o ktorych nemaju ani paaru..!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
hmmmm takej ty vravíš kamoška?????
Raz z toho tvoja trieda vyrastie...aj ty.
co sa tyka mna ... ked idem po vonku a niekto zacne picovat na to ako vyzeram mam ho tazko v prdeli , nepozna ma , sudi ma podla vyzoru , je povrchny ... riesi si komplexi atd , ked do mna niekto soti alebo nieco tak ma smolu
Nerozlisujem ludi podla hudby co pocuvaju , ani nemam nic proti inym stylom ktore pocuvam , riadim sa svojimi sympatiami
Tiez nechapem ludi, co nadavaju na iny druh hudby. Nepaci sa mi, tak nekomentujem, max poviem svoj nazor, ale urcite neurazam a nenavazam sa do niekoho.
A inak prestante nadavat na SVK hip-hop! Ste poculi KF a myslite, ze to je vsetko? To sa rovna akoby som sudil metal ked si vypocujem Tokio Hotel--->uplne odveci... Ze kazde druhe slovo nadavka Vypocujte si napr. Impulz, v celom albume su dokopy dve nadavky: kurva a slapka (ak je to nadavaka). Inak je tam pouzita cistejsia slovencina nez pouzivate vy sami
Ludia nesudte to co nepoznate.
@nirikai taku kamaratku ti treba? Sa s tebou bavi mozno len preto, lebo chce niekoho kto ju bude obdivovat. Skus jej to povedat normalne, nech sa uvedomi.