Ja mam mandriva 2008.1 a netrpezlivo cakam na 2009.1. a este sa tam valaju vidle pre sestru na hry, Shut the windows open the source (ako moze nekto pouzivat vidle, inak ako na hry? sak mizernejsi system hadam ani neexistuje)
windows xp pro, ubuntu, mandriva, slax a gentoo mam...
linux je lepsi... na niektore veci a treba si zvyknut...
win xp pro... zvykol som si nan a je v celku fajn ale pomalejsi pri praci ako linux...
mat moznost funkcnosti win aplikacii bez problemov na linuxe vyuzivam 300% linux ale nie je taka funkcnost koli Gatesovi takze vyuzivam viac menej stale xp pro
vistu nikdy... ak mi zrusia xp idem na nieco ine ako windows..
a chcem teraz skusit mac na pc potom napisem ako to ide a v com bol zadrhel v blizkej dobe ( cez velkonocne prazdniny ) idem na to
ja pouzivam Windows Vistu a na virtualboxe mam linux (ubuntu) som s nim spokojny a na xp by som sa uz nikdy nevratil (vista je na dobrej konfiguracii - Core2Duo a 2GB ram o dost rychlejsia ako xp). Ale rozmyslal som ze prejdem na Mac OS X 10.5.6 (leopard) tak uvidime.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
300% spokojnosť
a stále milo prekvapí
linux je lepsi... na niektore veci a treba si zvyknut...
win xp pro... zvykol som si nan a je v celku fajn ale pomalejsi pri praci ako linux...
mat moznost funkcnosti win aplikacii bez problemov na linuxe vyuzivam 300% linux ale nie je taka funkcnost koli Gatesovi takze vyuzivam viac menej stale xp pro
vistu nikdy... ak mi zrusia xp idem na nieco ine ako windows..
a chcem teraz skusit mac na pc potom napisem ako to ide a v com bol zadrhel v blizkej dobe ( cez velkonocne prazdniny ) idem na to
v robote na pracovnom PC mam win XP a dualboot z archlinuxom
a spravujem aj solaris
cize mam vacsinu OS spominanych v ankete
na druhom dualboot xp a debian,
na ďašom dos,
na ďaľšom OS2
Mal som aj Ubuntu, ale grafickej karte sa nepacil, musim zohnat ovladac a potom bude peknou alternativou k Windowsu.
FreeBSD nie je skor na siete? Mate s nim niekto skusenosti?