@kevin a naco si tu moznost sem daval? na birdzi je urcite dost uzivatelov, ak sa ti nepaci moja webka, tak naco ju potom navstevujes? uprimne, som si vsimol ze ty si zalozil 10iatky topicov aby ti niekto pomohol s webkou, ale... EPIC FAIL!
ja som ťa nechcel napadnúť, iba som povedal, že tá prvá možnosť je pre takých userov ako oni.. NIKDE som sa nezmienil, že sa mi tvoja webka páči/nepáči .. Ale tak, uznaj, že oni majú trošku inak vymakanú webku, než ty, ja a podobne..
Ešte raz, nechcel som ťa uraziť ani nič, iba som povedal, že tá možnosť je pre tých, čo majú proste fakt prepracovanú webu..
tie topicy som zakládal, keď som z CSS začínal, teraz som síce asi nijak veľmi nepokročil .. ale, pomáham si sám, robim všetko sám, nikto mi s ničím nepomáha.. v tej téme boli úplne maximálne primitívne veci..
@kevin ty si na birdzi 1516 dni, ja som tu 6 dni a hovoris mi nieco o tom ako si zacinal s css? sa uvedom co hovoris. a ak si pochopil co som tym chcel povedat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Takže na ňom pracuješ
tú možnosť (prvú) som skôr nechal pre userov ako @mayo @majo
ved jeho nick je skoro podobný
počuvaj pusa..
ja som ťa nechcel napadnúť, iba som povedal, že tá prvá možnosť je pre takých userov ako oni.. NIKDE som sa nezmienil, že sa mi tvoja webka páči/nepáči .. Ale tak, uznaj, že oni majú trošku inak vymakanú webku, než ty, ja a podobne..
Ešte raz, nechcel som ťa uraziť ani nič, iba som povedal, že tá možnosť je pre tých, čo majú proste fakt prepracovanú webu..
tie topicy som zakládal, keď som z CSS začínal, teraz som síce asi nijak veľmi nepokročil .. ale, pomáham si sám, robim všetko sám, nikto mi s ničím nepomáha.. v tej téme boli úplne maximálne primitívne veci..
prečo by sa nemalo schvaľovať ?
ak s css-kom vieš narábať, kľudne si také urob..
oni nie sú nijak výnimočný, tu nejde o pravidla..
Keby som si zrobil ja tiež takú webku /keby som bol na takej úrovni s css/ tak by mi @tomas , tiež nedal ban..
Pusa.. Ak už sa chceš srať do toho, koľko dní tu som tak ti niečo poviem..
Som tu od 2006 áno ?
06-08 SOM TU AKO BY PRAKTICKY vôbec nebol, iba som čítal fóra a nič iné !
08-09 som tu už vôbec nebol, birdz mi nechýbal..
09-10 to bolo ako v 06-08, tiež som iba čítal fóra a nič iné !!
až od "10 som začal postovať do fór, blogy, statusy, css, všetko ostatné..
do 10 nikto o mne nevedel, mal som defaultný skin, takmer žiadné témy, žiadne príspevky skoro..
naprv si over fakty lásko
ale tak možno niekto kto si dal na tej webke naozaj záležať ju považuje za vymakanu a nie len dobru
ak by si mi to nechcel veriť, chcek this
pekne rastie.. keby som bol od tej doby aktívny, už som aj veľká hviezda..
v pohode
ale tak no.. nerieš to, nechcem sa zbytočne hádať..
baj
pochopíš ty vôbec čo píšem ? prečítaj si to ešte 3x..
JA TU NEPOROVNAVAM TVOJE SKUSENOSTI, TVOJU WEBKU A NEPOVEDAL SOM, ŽE SA MI NEPÁČI, ALEBO, ŽE NEVIEŠ ROBIŤ S CSS-KOM ! POVEDAL SOM, ŽE
FAKT V-Y-M-A-K-A-N-E WEBKY MAJU ONI A EŠTE NIEKTORÍ USERI !
nechaj to tak
ale stale na nom robim, aj ked to nevidno, lebo su to uz len same take drobnosti