na Slovesnku je pre mňa kvalitnej hudby čo ma osloví ako šafránu (ak majú byť najlepšie kapely sračky typu Desmod alebo Elán tak spánombohom). Slovenských repperov ani nespomínam. Česká hudba je pre mňa ešte väčší odpad, hlavne také agrospolky ako Kabát, Alkehol,...
z českej hudby sa mi páči iba Kryštof. češi majú divný štýl, preto sa im páči No Name
slovenské skupiny sú náhodou výborné niektoré...Polemic, Hex, Puding pani Elvisovej, a ja mám rada aj staré Elánovky, môžete sa mi smiať koľko chcete
asi najradšej mám slovenskú hudbu.. Viem sa do nej najlepši vžiť a NAJ intepret/ka je Zuzana Smatnová a Desmod a potom ešte Gladiator, Ine Kafe, M.Čirová..
vyslovene co mi ide zo slovenskych na nervy je IMT smile a Gladiátor(falešne spíva-nevytáhne výšky . ostatek sa dá taká smatanka,tina,desmod a pod. inak vacej zahraničné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Inak slovenská a česká hudba je taký základ, to počúvam najviac ... A slovenskú trocha viac ako českú ...
Hej, čo je po Slovensky, to je evidentne trápne ... Ehm ...
tak tak
po slovensky (malé s)
(a nebolo to prvýkrát! --musela som )
Hej, to som bol zvyknutý xxx rokov tak písať a taaaak ťažko sa ten zvyk odstraňuje ...
Ale pracuje sa na tom
slovenské skupiny sú náhodou výborné niektoré...Polemic, Hex, Puding pani Elvisovej, a ja mám rada aj staré Elánovky, môžete sa mi smiať koľko chcete
a tiez aj cehomor, nohavica