ludia, normalne som zhrozeny z toho co tu citam.. si fakt myslite, ze je take zdrave pit vela mlieka?
Len čítajte najnovšie výskumy:
Dr. William Ellis, ktorý sa problematikou mlieka zaoberal 42 rokov, spracoval viac ako 25-tisíc krvných nálezov a tvrdí, že ľudia s pravidelnou mliečnou stravou nie sú schopní vstrebať všetky výživné látky zo stravy tak dobre ako ľudia bez mlieka. Preto sú často hladní a trpievajú bolesťami hlavy. Ľudia pijúci 2 až 3 poháre mlieka denne majú nebezpečne nízku hladinu krvného vápnika. Človek vie vápnik úplne metabolizovať iba z materského mlieka. V USA je spotreba mlieka veľmi vysoká, pritom patria ku krajinám s vysokým výskytom osteoporózy.
Konzumácia veľkého množstva mlieka zvyšuje riziko vzniku rakoviny vaječníkov. Zo štúdie švédskeho inštitútu Karolinska na vzorke vyše 61.000 žien vyplýva, že signifikantne zvýšenému riziku agresívnejšej formy sú vystavené tie ženy, ktoré denne vypijú viac ako dva poháre mlieka.
A dalej napriklad:
- mlieko zahlieňuje organizmus
- jeho konzumácia súvisí s opakovanými nádchami a ťažkosťami s dýchaním
- môže vraj za alergie, resp. ich zhoršuje
- viac ako 60 % detí nevie vôbec stráviť kazeín obsiahnutý v mlieku
- nedokonale alebo len čiastočne strávené bielkoviny z kravského mlieka vstupujú do krvného obehu a dlhodobo dráždia tkanivá, čím vzniká vnímavosť na rôzne alergény. Krv sa filtruje v pečeni, a tá je takto tiež nezdravo zaťažovaná.
@porygon vobec tomu nemusis verit, ja som to len sem hodil, a nech si kazdy spravi svoj usudok.. no ja myslim ze ked dnes vedci na nieco pridu, tak by na tom mohlo byt neco pravdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
jogurt,mlieko,syrokrem,syr,plesnivy syr,...
Len čítajte najnovšie výskumy:
Dr. William Ellis, ktorý sa problematikou mlieka zaoberal 42 rokov, spracoval viac ako 25-tisíc krvných nálezov a tvrdí, že ľudia s pravidelnou mliečnou stravou nie sú schopní vstrebať všetky výživné látky zo stravy tak dobre ako ľudia bez mlieka. Preto sú často hladní a trpievajú bolesťami hlavy. Ľudia pijúci 2 až 3 poháre mlieka denne majú nebezpečne nízku hladinu krvného vápnika. Človek vie vápnik úplne metabolizovať iba z materského mlieka. V USA je spotreba mlieka veľmi vysoká, pritom patria ku krajinám s vysokým výskytom osteoporózy.
Konzumácia veľkého množstva mlieka zvyšuje riziko vzniku rakoviny vaječníkov. Zo štúdie švédskeho inštitútu Karolinska na vzorke vyše 61.000 žien vyplýva, že signifikantne zvýšenému riziku agresívnejšej formy sú vystavené tie ženy, ktoré denne vypijú viac ako dva poháre mlieka.
A dalej napriklad:
- mlieko zahlieňuje organizmus
- jeho konzumácia súvisí s opakovanými nádchami a ťažkosťami s dýchaním
- môže vraj za alergie, resp. ich zhoršuje
- viac ako 60 % detí nevie vôbec stráviť kazeín obsiahnutý v mlieku
- nedokonale alebo len čiastočne strávené bielkoviny z kravského mlieka vstupujú do krvného obehu a dlhodobo dráždia tkanivá, čím vzniká vnímavosť na rôzne alergény. Krv sa filtruje v pečeni, a tá je takto tiež nezdravo zaťažovaná.
....takže...ešte stále mlieko?