@kosmiklove Ja mám teraz android mám Lg gt540 a podľa mňa je android super a je lepší ako iné operačné systémy. Alle každý má iný názor. Ja som s androidom spokojná.
mam na to svoje nazory...mal som si moznost vyskusat vsetko a najviac ma oslovil asi windows phone...na poslednom mieste iphone a tesne pred nim je android...vsetky dovody sa mi tu ale vypisovat nechcu...
jedine v com ma android presvedcil je prehliadanie netu (s plnou podporou flashu ale to uz pre android 4.1+ neplati) a hry...preto som si kupil android tablet...ale ako hlavny telefon by som to nechcel..
@kosmiklove ty si inak taký istý hater ako trdelník... akurát že obaja máte svoj milovaný OS a NIČ pre NIKOHO NIKDY NEBUDE lepšie, lebo ty máš tuším windows a on má IOS a to je to najsamlepšie, a koniec diskusie. Windows phone som síce nemala možnosť vyskúšať, za to ten večne ospevovaný Iphone mám skúsený a poznám vo svojom okolí som mala dvoch ľudí s Iphonom, jeden sa rozbil a majiteľ prešiel na android a druhý je teraz na stránke bazoši a čaká na predaj, lebo majiteľka chce android, ako má jej priateľ a ľutuje, že kúpila iphone.
Ja mám android a som nadmieru spokojná. Nemrzne mi ani nič také.
K téme:
Z týchto je najvýkonnejší XPERIA T, má 13mpx fotoaparát, dvojjadrový procesor, batéria má z pomedzi týchto najvyššiu kapacitu (ale zase má aj najväčší displej a nevieš koľko zožerie, fony ho ešte neskúšali, takže nevedia, koľko reálne vydrží). A čo sa týka dizajnu, ty sama musíš vedieť, aký sa tebe najviac páči.
@sandy114 trosku zle si ma odhadla windows nemam...ale po vianociach ho mozno kupim (az taky hater som neni, pouzivam symbian, le ten konci a chcem prejst na windows...iphone som mal a som rad ze som sa ho zbavil, mam aj android na tablete a to je celkom ok ale v telefone ktory nosim pri sebe by som to nechcel)...hned jak bude dostupna nejaka recenzia na lumiu 920...samozrejme ale od mobilmanie pretoze na tebou spominane fony.sk su cisto amateri...ked som pozeral od nich nejake video recenzie mal som dost...
@kosmiklove Neviem, či som ťa odhadla zle. Toto totiž nie je prvá téma, kde sa niekto pýta, aký telefón si má kúpiť z vybratých a reakcia na to je "android nekupuj". Android má 80% užívateľov smartphonov, keby bol taký zlý, tak ho asi nemajú.
@sandy114 ano 80 percent plus minus...ale vies preco to tak je? pretoze ludia nemaju na vyber...android nema ziadnu konkurenciu...symbian odpisalo vela ludi vdaka par nepodarenym modelom, iphone sa paci a vyhovuje malo komu a nic dalsie take tu uz neni...mozno blackberry, bada od samsungu, meego od intelu a par takychto nerozsirenych OS...google pcha android vsade a ponuka kazdemu kto ma zaujem...ziadny iny os toto neponuka...vlastne az doteraz...windows 8 / windows phone 8...to sa zatial ale este len rozbieha takze uvidime co bude neskor..
@sandy114 Pravdupovediac rozmýšľam o xperii T alebo o xperii S - tá má 8mpix. A menšiu výdrž batérie. Lenže T-éčko je oveľa drahšie tak neviem ako sa rozhodnem. Ale dakujem ti za radu
@kikusqa205 za prve rada xpress music sa uz hooodne davno nepredava ani nevyraba (co znamena ze to nemozes porovnavat s dnesnymi telefonmi) a za druhe nepovedala si presne oznacenie takze vobec neviem o jaky telefon islo...i ked z tej rady nebol asi ziadny telefon dost dobry...mozno len tie co boli pred 6 rokmi este nedotykove...dnesne nokie su uz uplne inde...
A rozmyslat nad xperiou ktorej vyrobca je v tejto dobe v rebricku popularnosti niekde na konci a nedat do vyberu nokiu...no neviem neviem
@kikusqa205 O chvíľu výjde LG Nexus 4, 16GB verzia bude stáť 350€ a s obrovským prehľadom predčí všetky tie, čo si spomenula (Hardwarovo bude na tom ako galaxy S3, a softwarovo možno lepšie, ale to je otázka názoru, okrem toho, že bude mať najnovší Android.. Vždy)
@kosmiklove Ja nokiu ako značku nemám rada. 1. mám s ňou zlé skúsenosti, 2. Nevyhovuje mi dizajn, 3. Príde mi to ako zastaralý telefón. Toť vše. Každý má svoj názor.
Vidím, že Nokia je tvoja obľúbená značka - ja ti to neberem len ja mám iný názor. A hotovo!
@neith74 Lenže ja ten mobil nebudem kupovať ale beriem ho od pomaranča pretože mi končí paušál. Také niečo ako Samsung S3ja až nepotrebujem. Potrebujem hlavne mobil s dobrou výdržou baterky, s takým min. 5 mpix, (rada by som s androidom) a s takými praktickými základnými funkciami.
@kikusqa205 zastaraly? nevyhovuje dizajn? prave nokia ma najoriginalnejsi design...htc su vsetky skoro rovnake...samsung vacsinou tiez...apple ani nehovorim...a akurat sony obcas experimentuje...
ja si skor myslim ze nemas prehlad o tom co sa na trhu ponuka ako zeby ti to nevyhovovalo...
@kosmiklove Každému sa páči niečo iné,každý ma iný vkus. A ked ty máš rád Nokiu tak to neznamená, že ju musí mať rád celý svet Nokiu väčšinou obľubujú ľudia vo veku 40- 60 r. Patríš do tejto vekovej skupiny
Viem, čo je na trhu, viem čo sa ponúka ale nechcem mobil, kt. bude mat polovica Slovenska. Starý klasický dizajn - chcem niečo originálne.
@kikusqa205 40-60 rokov? to co si zadelila? nieco originalne? Je snad nieco originalnejsie ako lumia 800? To je za poslednych par rokov jeden z mala originalnych a neokopirovanych dizajnov
ak ta to potesi tak mal...teda stale mam...aj telefon aj tablet s androidom
Ja mam Xperia T je fantastická a milujem ju nechcem už ani iný mobil len batéria by mohla byť výkonnejšie inak všetko slape fotaky na1 android ani nevravím milujem ako to tu je všetko prepojené kto nato má vrelo odporúčam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@kosmiklove a ja sa pýtam, v čom je zlý? akože normálne nerýpem, fakt ma to zaujíma. pre bežného používateľa myslím, žiadneho geeka
mam na to svoje nazory...mal som si moznost vyskusat vsetko a najviac ma oslovil asi windows phone...na poslednom mieste iphone a tesne pred nim je android...vsetky dovody sa mi tu ale vypisovat nechcu...
jedine v com ma android presvedcil je prehliadanie netu (s plnou podporou flashu ale to uz pre android 4.1+ neplati) a hry...preto som si kupil android tablet...ale ako hlavny telefon by som to nechcel..
Ja mám android a som nadmieru spokojná. Nemrzne mi ani nič také.
K téme:
Z týchto je najvýkonnejší XPERIA T, má 13mpx fotoaparát, dvojjadrový procesor, batéria má z pomedzi týchto najvyššiu kapacitu (ale zase má aj najväčší displej a nevieš koľko zožerie, fony ho ešte neskúšali, takže nevedia, koľko reálne vydrží). A čo sa týka dizajnu, ty sama musíš vedieť, aký sa tebe najviac páči.
A rozmyslat nad xperiou ktorej vyrobca je v tejto dobe v rebricku popularnosti niekde na konci a nedat do vyberu nokiu...no neviem neviem
Vidím, že Nokia je tvoja obľúbená značka - ja ti to neberem len ja mám iný názor. A hotovo!
ja si skor myslim ze nemas prehlad o tom co sa na trhu ponuka ako zeby ti to nevyhovovalo...
Viem, čo je na trhu, viem čo sa ponúka ale nechcem mobil, kt. bude mat polovica Slovenska. Starý klasický dizajn - chcem niečo originálne.
A inak mal si vôbec niekedy mobil s OS Android?
ak ta to potesi tak mal...teda stale mam...aj telefon aj tablet s androidom
... kosmiklove má pravdu ... momentálne nie je nič originálnejšie ako Nokia Lumia 800 resp 900 ale rada Lumia všeobecne
podla mna vola aj napise sms, co viac chces?
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...