mám Samsung Monte niečo cez pol roka, čo je trošku málo na to, aby som povedala, či som s ním spokojná, ale zatiaľ áno...ešte stále sú v ňom funkcie, ktoré som nevyskúšala, ale zatiaľ ma nesklamal, takže som vlastne spokojná
nokia 5220 ja viem takýto mobil je už považovaný za rachotinu ale som snim fakt spokojná...jediné čo mi na ňom vadí je špatný foťák... ale bočné prepínanie hudby by som nevymenila ani za nič
@darkkizz ja som mal tu nokiu ako chevro a foter mi ju prešiel autom xD no čo už. A tú xperiu mini mám teraz a je to najlepší mobil aký som kedy mal a to som ich vystriedal už dosť.
@plyn prešiel autom? No pekne Ja som mal pár lepších, ale všetky som stratil, utopil, rozbil.. a potom som zo šuflíka tento vytiahol a je super, už pol roka ho teraz používam
Samsung Jet alebo S8000 neviem ktoré je dobré, ale mám ho rok a pol a som s ním spokojná, jediné mínus že v Orange-i mi doňho dali ich softwér a ten je inak na pi*u a originál Samsung softwér nemá slovenčinu takže ho mám po česky
mám w580i, hlavne super slúchadlá a prehrávač hudby, bol som s nim spokojný asi 2 roky kým sa mi nedobabral fast port. teraz mi už nefungujú slúchadlá a nabíjať sa dá iba cez usb. na hovno je to.
mam tieto dva ale na tom SE uz mam dodrbane sluchatko a zle rozumiem ked s niekym telfonujem a ten LG je celkom v pohode ale zda sa mi ze je akysi pomaly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
official%26biw%3D1038%26bih%3D828%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=373&vpy=101&dur=1893&hovh=190&hovw=266&tx=187&ty=115&oei=bsVsTY3dEceFswbQuLnHBQ&page=1&ndsp=19&ved=1t:429,r:1,s:0" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.com">» www.google.com/imgres?imgurl=h...
nokia 5220 ja viem takýto mobil je už považovaný za rachotinu ale som snim fakt spokojná...jediné čo mi na ňom vadí je špatný foťák... ale bočné prepínanie hudby by som nevymenila ani za nič
inak, mne sa veľmi páčil (aj páči), najmä dizajnovo, taký babský telefón len by mohol vydražť trošku dlhšie
Oookej, môže byť.
Spokojný som veď kto by nebol.
a som spokojny
Ale mám ho totálne rozjebaný, rozbitý displej a pred pár dňami sa mi na nešťastie začal stále vypínať
Inak ho milujeem aj keď mu občas jebe, ale tuším budem musieť otvoriť šuflík a vybrať náhradný :/ Asi to bude
mam tieto dva ale na tom SE uz mam dodrbane sluchatko a zle rozumiem ked s niekym telfonujem a ten LG je celkom v pohode ale zda sa mi ze je akysi pomaly
a je to riadny šmejd!
v pohode
a ešte ma strašne jebnuty budík a zdvihanie a skladanie hovorov.
mám ho hlavne kvôli hudbe a musím povedať že som viac než spokojný