mám nokiu ale ešte starú bez symbianu ale keby som si mal vyberať nový mobil tak si nokiu už určite nevyberiem kôli spomínanému OS... nepresvedčí ma už nikto o tom že symbian je dobrý
sorry, ale nepresvedčíš nič a nikto.... ako ja som mal veľmi rád nokie ale symbian proste stagnuje a je dávno za androidom... ja viem že android zaťažuje mobil a je pomerne neprehľadný ale aj tak
ja mám motorolu wx395 ktorí prehráva mp3/mp4 má 1.3megapixeloví fotoaparát videá robí vo formáte AVI a fotky v jpeg je na nom slot pre pamätovú kartu 2GB. obsahuje hry potom GPRS/GSM a má aj internet na internete možem ísť na:www.pokec.sk www.youtube.sk na youtube.com my prehráva super videá aj so zvukom a mobilný telefon nie je dráhy 40€ kto chce nech si ho kúpi v datarde možete písať sms mms až 1500písmen 800 záznamov a tak dalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
sorry, ale nepresvedčíš nič a nikto.... ako ja som mal veľmi rád nokie ale symbian proste stagnuje a je dávno za androidom... ja viem že android zaťažuje mobil a je pomerne neprehľadný ale aj tak