moja naj bola u nas kamos bol na navsteve a sedli sme v kuchyni dosla mama a zachviklu povedala : " decka vonku je hromozvod" a to bol ohnostroj s kamosom sme sa strasne rozosmiali a za chvilku dosiel otec a kamarat trepol dobre rano a ono bolo sedem hodin vecer a ked otec povedal ze aj dobru chut a odysiel tak som sa strepala zo stolicky od smiechu a kamratovi skoro cukrik zabehol
1. Keď nám profesorka diktovala poznámky a diktuje, že: "Manifest ..to sa píše s veľkým s." asi takto: manifeSt
2. Keď kamarátka vo vytržení, že nás zazrel ten kto nemal vykríkla miesto bežte alebo skryte sa: "Odhláste sa!" --kázali sme jej aby už nebola toľko na nete
3. Alebo ešte keď zadrela: "Ahmad (chalan z fb) mi poslal RP-čku na Skype !" ..
Kamarát raz zahlásil ked čakal na jednu holku z netu "Ja viem aký má hlas, ja som s ňou písal" Ale boli aj lepšie hlášky len si tak narýchlo nespomeniem
čo je to kalendár ?? .. spolužiak : ,, .. Visí na stene " .. ( ešte v 5 roč ) .. Naša uč . sloviny : ,, ééjha , to máš čoo??" -Spiderman ponožky ? " .. Na hodine hudobnej : ,, Jááj detíí .. Ja už s vami nič nezmôžem , ani rozprávať sa , ani spievať nechcete.. Taak si vytiahnite papiere , aa píšte sii .." .. Trieda : ,, Pááni učitelkáá zaspievajme sii !! " .. Ja : , Koľko ešte minút do konca hodiny ? " .. Spolužiačka : ,, ešte presne 44 minút XD " Ja : ,, To bude ťažké .. " Kamarát : ,, áále , čosi to je také ľahké jak čínska sviňa " .. Laco , kam sa balíš ..??" Ešte máme 8 minút.. Kto ti to prikázal ?! " Laco : ,, .. pani učiteľka.. Hodinky mi to povedali " Na diktáte : ,, Tatry sa rozprestierajú .. " Ano , Zoli ..?" .. Zoli : ,, To Tatry s veľkým T ... ? .. " učiteľka : ,, to musíš vedieť sám " .. Ale pozri sa , môžeš napísať aj atry XD .. " .. Zoli : ,, Dobre xD .. .. Na zastupovanejhodine : ,, Táák detíí , čo budeme robiť ? .. " Už ste ťevraj všetko prebrali taak.. nejaké nápady .. ty červené triko .. ako sa voláš - Zoli,.. Táák Zoli ? " .. Podme domov ! "
ja hovorím mame, že idem cez garáž nakŕmiť rybky (ktoré máme vonku v jazierku) a ona, že nezabudni im zavrieť dvere, nech nevyletia (ona ma zas zle pochopila a myslela si, že idem vypustiť mojich krotkých papagájov, ktorých máme v garáži)
ja zase mame, prečo je ten náš kocúr taký vychudnutý, na čo mama zahlási, že je vytrtkaný..zvedavosť mi nedá, a s kým, že to trtká? mama ma už úplne zabije:"Neviem, nepovie mi Alenka poď so mnou, budeš sa pozerať, kým ja budem trtkať."
najlepšie hlášky vznikajú väčšinou s mojou mamou a ešte s mojou naj. kamoškou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Keď ktebe prídem tak ťa zotrem...
2. Keď kamarátka vo vytržení, že nás zazrel ten kto nemal vykríkla miesto bežte alebo skryte sa: "Odhláste sa!" --kázali sme jej aby už nebola toľko na nete
3. Alebo ešte keď zadrela: "Ahmad (chalan z fb) mi poslal RP-čku na Skype !" ..
...veeeľaa je toho
2 Do ryby
3 Bývam pať minút od domu
2.Dám ti hádanku... Je to žlté a leží to ne ceste čo je to? Čo ja viem? mŕtva hranolka
3. čo tu sedíš ako vyfénovaný kapor?
ja zase mame, prečo je ten náš kocúr taký vychudnutý, na čo mama zahlási, že je vytrtkaný..zvedavosť mi nedá, a s kým, že to trtká? mama ma už úplne zabije:"Neviem, nepovie mi Alenka poď so mnou, budeš sa pozerať, kým ja budem trtkať."
najlepšie hlášky vznikajú väčšinou s mojou mamou a ešte s mojou naj. kamoškou