božeeeee však choď do obchodov a uvidíš toľko krásnych vecí že si ani nebudeš vedieť vybrať samozrejme, že takto ani nevieš čo kúpiť, z hlavy ani ja neviem, stačí ísť do obchodov
ja som dostala... no dostala jak dostala, bo to bolo nechytateľné , ale jeden chalan pre mňa v lese z divného materiálu zhotovil na zemi taký veľký heartagram a v noci to zapálil a tak krásne to horelo
a ja? vymyslena poukazka v nasom partnerskom jazyku... v podstate klasicke veci, ktore praktizujeme vo vztahu.. ale spravit zo ako poukazku a uplatnovat si nasledne narok na vsetky tie sluzby z poukazky, to je uplne mile =D
a dal? vyrobil som CD vratane obalu s piesnami, ktore ako keby vystihuju nas vztah.. no financne som si dal zabrat kupou dvoch listkov na Rock For People minuly rok, ked tam boli Muse =D
@zuzana15 ahahahahahaha najoriginálnejšie, čo som kedy darovala bola plazma Už je tomu skoro rok a ešte vždy sa na to rehocem... ahahaha načo si sa to pýtala, ruším nočný kľud
tak pre mňa najoriginálnejšie čo som dostala sú 2 tričká : obe hommemade na jednom je Jack Skellington a na druhom Jimmy Sullivan z A7 re mňa dvaja naj chlapi (aj keď je jeden kreslený a druhý anforčnetly mŕtvy) akých kedy tento set poznal
@kolini take poukažky som už aj ja darovala len som to nenazvala poukažka ale kalendar z ktoreho sa nasledne odtrhavali listy a inak k teme podla mna najoriginalnejšie čo som kedy darovala bolo plyšové pivo ( 50 cm)
@fxx ja som raz daroval kamaratovi na oslave hokejovu karticku a prisiel som v teplakoch a vytahanom tricku.. a co ostatni? zlate retiazky mu davali, parfemy a prisli v spolocenskom obleceni.. a to mali 10 rokov, citil som sa totalne mimo =D
ex-frajerke som daroval na vianoce plyšového maca ktorému som dal do rúk drevenú krabičku ktorú keď otvorila tak na ňu zasvietilo červené srdce ktoré som vlastnoručne opracovával niekolko mesiacov z kusu žltého mramoru do ktorého som vyril jej meno (pomocou brúsky som to vyleštil do podoby jakú nájdete v obchodoch s kameňmi.... s červeným svetlom mi pomohol kamarát elektrotechnik s ktorým som pod látku ktorá bola pod srdcom ukryl červenú diodu ktorá sa rozsvietila iba keď sa otvorila krabička, a to vďaka senzoru na svetlo ktoré bolo zamaskované v rohu krabičky) .... ale to ešte nekončí...v obchode som si kúpil striebro a ametyst (keďže mala rada fialovú) + krištál som mal doma...z toho všetkého som vytvoril náušnice ktoré som dal do malej krabičky a vložil som ju macovi do čiapky ktorú mal na hlave....KONIEC ....je to uletené ja viem
Milujem darčeky Ja sa vždy pri kúpe inšpirujem dobrou zľavou alebo kupónmi zo stránky » www.kuponyzdarma.sk/darceky/... .
Je to napoocné a nie len pri darčekoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a dala som asi moju takú malú zbierku poviedok, čo som ja napísala kamoške
a ešte jednu vec od jedného človeka odtiaľto♥
a ja? vymyslena poukazka v nasom partnerskom jazyku... v podstate klasicke veci, ktore praktizujeme vo vztahu.. ale spravit zo ako poukazku a uplatnovat si nasledne narok na vsetky tie sluzby z poukazky, to je uplne mile =D
a dal? vyrobil som CD vratane obalu s piesnami, ktore ako keby vystihuju nas vztah.. no financne som si dal zabrat kupou dvoch listkov na Rock For People minuly rok, ked tam boli Muse =D
som originál.
a najradšej z darčekov, čo som dostala, mám miniatúrny vankúšik s vyšitým pentagramom, ktorý funguje ako magnet
a bolo tam video o nás.. ale to je už dávno
Maximálne skočiť do najbližšieho darčekového obchodu a kúpiť niečo,čo ti padne do oka
aj ja chcem triko s jimmym..
Je to napoocné a nie len pri darčekoch