ak to ma byt neziva vec, tak pc a mobil...to prve mi uz zarobilo a zaraba celkom slusne, spolahlivy sluha uz niekolko rokov a to druhe /nove htc one x/ som si jednoducho zamiloval
moju zbierku šutrov a niektorých drachších kameňov ako opál a pod. a potom zbierka nejakých kvaplí z opálových baní, ktoré sú vraj veľmi vzácne ale rastú tam všade takže neviem (a nie mám ich legálne)
a ešte moja nostalgická drevená skrinka, do ktorej si ukladám všetky veci ktoré som kedy vytvoril, ktoré som dostal, moje spomienky prosto, dopisy, fotky a pod. je tam toho dosť.
Ked sa jedna o financnu stranku, tak mozno hokejove (pripadne znamky), teda len pre niekoho len maju hodnotu, ale naposledy co som sa pozeral asi tak pred 10rokmi a to niektore podla cennika mali hodnotu vyse 300dolarov ale pre mna to nema hodnotu skoro ziadnu
A pre mna osobne ma hodnotu asi len notebook a rastlinky, najviac asi bonsai z pomela co som si vypestoval pripadne aj mango, karambola, liči alebo kaktus pitaya.
Niečo, čo je navonok obyčajné a pre cudzieho nedôležité. Niečo, čo mi pomáha samej nebyť cudzou mne necudzím, ale už sa vyjadrujem strašne dementne, dobrú noc .
Samozrejme rodina a mapa po dedkovi asi z 1.sv vojny alebo medzivojnového obdobia ktorú čmajchol kaput maďar dôstojníkovi aby trafil domov keď dezertoval. Pretože nechcel bojovať proti slovákom a rusom samozrejme.
všetky veci okolo ktorých denne prechádzam a používam ich, lebo keby tam zrazu neboli zaskočilo by ma to a doterajšia rovnováha môjho života by bola zmenená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a ešte moja nostalgická drevená skrinka, do ktorej si ukladám všetky veci ktoré som kedy vytvoril, ktoré som dostal, moje spomienky prosto, dopisy, fotky a pod. je tam toho dosť.
A pre mna osobne ma hodnotu asi len notebook a rastlinky, najviac asi bonsai z pomela co som si vypestoval pripadne aj mango, karambola, liči alebo kaktus pitaya.
2. hmotné, samozrejme moja knižnica
ostatné si nosím v hlave
Knihy, okolo 1000 strán wordových písaného /nezverejneného/ materiálu, fotoalbumy, kresby, staré denníky a to je myslím všetko, viac ma nenapadne.
a este jednu nehmotnu vec ale tu len tak hocikomu nedam a da sa dat len jednej osobe
Pre mňa sú to skur~CHvené poklady (/w°)
a ešte Oscara Wildea z knižnice
Ale nič hmotného u nás doma nemá pre mňa vysokú cenu
a inak ten pocit domova. že sem patrím, sem sa chcem vracať z ciest.