mali sme 18 rokov jedna holka ma asi chcela (resp. neviem co bola jej motivacia, ale ona ma volala von na rande a tak) a isli sme si niekam sadnut a vobec nic nehovorila.. tak som sa zacal pytat a vyzeralo to takto:
ja - otazka
ona - ..... ano
ja - otazka
ona- .....ano
ja - otazka
ona- .... nie
ja - otazka
ona - ..... mykne plecom
proste nic ziadna konverzacia iba ja som sa to snazil zachranovat tu trapnost a ona len myknuti plecom alebo jednoslovna odpoved alebo ticho
a este mam jedno take dost trapne, ale o tom mozem hovorit az po odomnknuti archivov
Hmmmmm..... 7 rokov dozadu, bol večer, blízko železničnej stanice, týpek sa začal skrúcať vonku, že sa mu chce srať, držal si zadok tak sme rýchlo utekali na stanicu, on na wc, tam samozrejme hajzel baba čo vyberá drobné a on sa tam s ňou nahlas začal hádať, už si ani nepamätám prečo, ja som zatial čakala vonku s jeho bundou, dokladmi ale tak mi bolo trápne, že som mu tam tie jeho veci nechala položené napospas a utiekla som
Stretla som sa s chlapcom druhy krat. Chlapec nesmely, to Nespiaca rada, uz na konci prveho stretnutia bolo vidiet ze aj caka bozk, tak reku dam mu ho ja ked sa bude okunat. Romanticka scenka, lucili sme sa na vlakovej stanici, objali sme sa a chlapec zas vyzeral ze caka bozk. Tak som sa k nemu nahla, privrela oci a pobozkala ho na pery. Ked som oci otvorila zistila som ze chalan na mna vyplasene cumi. Kurevsky ma to znervoznilo, tak som zacala blabotat somariny, aby som to zahovorila. Chlapec na mna stale bez pohnutia vyplasene cumel a ked prisiel jeho vlak, bez slova sa rozbehol nastupit.
To uz som zacala popotahovat, ale solidne som sa rozrevala az ked som prechadzala okolo sprievodcu. To bol starsi ujo, do dochodku mu vela nechybalo a ked som prechadzala okolo neho utrusil nieco v zmysle"to bol somar, baba mu da pusu a on ujde". V tej chvili mi az doslo ze nasi trapnoscenku niekto videl, zacala som sa neskutocne hanbit a celu cestu domov som prerevala...
A keby niekoho zaujimalo-ano, ma druhy den sa chlapec ozval.
@nespiacakraska boze dobry to co bolo za nemehlo vzdy taketo neco dostanu ti co si to najmenej zasluzia a starsi ujo mal veru pravdu... to by ma zaujmalo co sa ozval a jak to pokracovalo lol
Môj najhorší asi bol, keď som skombinovala veci čo som nemala kombinovať, a zvyšok dňa som ležala uňho v posteli zelená modrá všelijaká s lavórom vedľa seba ale chodili sme spolu potom 6 rokov, takže všetko dobré dopadlo ^^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja - otazka
ona - ..... ano
ja - otazka
ona- .....ano
ja - otazka
ona- .... nie
ja - otazka
ona - ..... mykne plecom
proste nic ziadna konverzacia iba ja som sa to snazil zachranovat tu trapnost a ona len myknuti plecom alebo jednoslovna odpoved alebo ticho
a este mam jedno take dost trapne, ale o tom mozem hovorit az po odomnknuti archivov
To uz som zacala popotahovat, ale solidne som sa rozrevala az ked som prechadzala okolo sprievodcu. To bol starsi ujo, do dochodku mu vela nechybalo a ked som prechadzala okolo neho utrusil nieco v zmysle"to bol somar, baba mu da pusu a on ujde". V tej chvili mi az doslo ze nasi trapnoscenku niekto videl, zacala som sa neskutocne hanbit a celu cestu domov som prerevala...
A keby niekoho zaujimalo-ano, ma druhy den sa chlapec ozval.
Opýtala som sa ho či so mnou chce chodiť, povedal mi nie.