...mno najvecsi si nespomenem...ale najcerstvejsi bol jednoznacne ked som sa dneska pred zrakom celej triedy a triedy mojho brata zosypala z lavicky...normalne som smarila papulaka...ako seci rehot...ale zvykli si uz na mna
tuto diskusiu som chcel uz dnes vytvorit :d ale dako som kaslal na to bo ze uz toho tu bolo asi aj dost : mnooooo trapasako trapas:d ucil som sa boardovat a dako som sa prednou hranou zachytil o sneh a urobil osm mlynske kole a sel dalej :d a seci len kukali..ale to ani trapas nie je..ale trpas? fuu tych bolo vela a halvne na zss..tak poriesime cez ts.. koho zaujimaju moje trapasy nech napise ts :d bye
ja neviem strasne vela ich je a je to nadlho ale taky nakratko je asi ze som sla s kamoskou z niekade proste sme sa prechadzali a ona asi spomalila a sla pozadu a vedla mna siel daky pajko a ja som mu vypravala jak kamoske a ona sa na tom za mnou udrbavala
hmm to bolo asi pred 2-3 rokmi ked som bola s kamaratkami v BA v mcdonaldne na mna prisli mdloby, zatmelo pred ocami a padala som k zemi ked ma jeden chlap zachytil to bolo ako v tych stupidnych romantickych filmoch, skoro som sa pod zem prepadla ale vyhoda bola ze vsetko co som si objednala tak mcdonald mi to dal zadarmo a este k tomu caj bolo to hrozne trapne
@sim1329 sice som to nebol ja ale i tak si myslim, ze to trapne nebolo.. nahodou neskutocne mile a pozorne.. ze to spravil..
nech tobol ktokovlek dnes sa nieco take vidi malokedy, ze si ludia i pomahaju a nielen ublizuju a nadavaju..
tak ja mam tych trapasov neurekom ale taky co sa mi stale kamosi koli nemu smeju je asi ten ze sme raz isli parta po pesej zone v sturove a kamarat mi nieco velmi náruživo vyvsetloval tak som sa na neho pozeral a ako tam idem zrazu bolest.. proste som to narval do stlpu az som padol. odvtedy vzdy ked ideme okolo niakeho stlpu ma uz stometrov pred nim varuju aby som si daval pozor..
ja som raz isla s otcom dakde a som mu daco velmi vysvetlovala a on len taky usmev na mna ze pozor a ja co? -buch narazila som do stlpu ....je ich viacej ale toto ma teraz napadlo
nepoviem svoj ale spoluziackin: proste sedela s nami pri stole na obede a spoluziaci sa jej ponukli ze jej donesu vodu(co uz bolo podozrive), a mi mame taku nadobu s vodou jarovou kde vsetci hodia príbory spinave, a oni jej stoho nabrali a ona asi polku vypila
aj ja poviem jednu trapnu prihodu co sa stala mojmu kamaratovi... bolo to este na zakladke - chalan sedel vedla mna a no proste sme sa nudili na matematike... onsa hrl s pentelkou a ako sa tak hral tak zrazu si zapichol tu tuhu z pentelky pod kozu.. ale fakt asi tak milimeter tej tuhy.. chalan asi 10 sekund pozeral na tu pentelku a potm sa strasne pomaly ako keby bol spomaleny zosuchol na zem... vsetci ho lutovali ale ked sa dozvedeli koli comu to bolo.. tak sa mu neskutocne rehotali az som ho lutoval
moj najväcsi trapas sa stal pred dvoma rokmi cez letne prazdniny jak som spadla do fontany a bola som cela uplne mokra mala som uplne vsetko modre sukna a tricko mi presvitali to bol vtedy riadny trapas
no asi to ze sa mi pucka nepostavila ked doslo na lamanie chleba...vela promile som mal v krvi...ale az na druhy den som si uvedomil ze co som to za chuja
No moj asi ten ked sme si v kine sadli na zle miesta a potom tam dosli spravny majitelia a ja som ich zacal presviecat, ze tam mame sediet my... az potom ked som sa este raz kukol na na listky som pochopil ze maju pravdu... :d trapas uplny a to bolo este plne kino a vsetci na nas kukali
:d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nech tobol ktokovlek dnes sa nieco take vidi malokedy, ze si ludia i pomahaju a nielen ublizuju a nadavaju..
jéééj,som rada,ze sa tato tema celkom ujala a ze tak pekne pisete Len tak dalej
:d