Celé mesiace sa trasiem od strachu jak hovado.Čo len budem potom robiť keď tu zostanem sám na celom svete.Asi budem predávať cukrovú vatu mimozemšťanom.
@ragdoll inač koniec sveta je riadna blbost.... to akože odmietam akukolvek myšlienku, že sa nedožijem petnastky! a i keby bol koniec roka, tak by to bol netradičny darček no predarček
som pozerala, že aj potomkovia Mayov sami hovoria, že nikde nebol vlastne spomenutý koniec sveta ako takého. Vraj nás čaká nejaká pozitívna zmena, alebo skrátka nejaký prevrat
Čaká nás zmena k lepšiemu, vraj nabehneme na systém zlatého veku ľudstva, ale koniec sveta je predpovedaný (úplný zánik vraj) na rok 3797 a s tým rokom sa zhodli aj Nostradamus aj Vanga
včera som čítal takú zaujímavú vec, že mayský kalendár nepoznal prestupný rok, ten zaviedol až... niektorý rímsky cisár, nie som istý ktorý, každopádne pokiaľ by sme ho nemali tak teraz by už bol rok 2013, takže maymi predpovedaný koniec sveta bol pred rokom, a koniec sveta nebol.
a aj keby som toto nečítal tak sa na tom tak akurát smejem, od počiatku všetkých náboženstiev vždy každých cca 40 rokov predpovedal aspoň jeden koniec sveta, čiže to nie je nič nové a nechápem prečo sa všetci tvária ako keby bolo.
súhlasím s možnosťou že sa bojím a súhlasím aj s možnosťou že je to pičovina bojím sa hlavne o tých, ktorí tomu veria.. že si ublížia alebo ja neviem čo všetko vtedy ľudia od strachu zrobia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Poviem vám jedno tajomstvo...nakoniec aj tak umrieme všetci
a aj keby som toto nečítal tak sa na tom tak akurát smejem, od počiatku všetkých náboženstiev vždy každých cca 40 rokov predpovedal aspoň jeden koniec sveta, čiže to nie je nič nové a nechápem prečo sa všetci tvária ako keby bolo.
/l
l/
že?