Kedže mi končí debilný net od T-comu konečne, rozmýšlam, ktorý si sem "natiahnuť" .Ktorého providera by ste mi odporučili? mám v tomto úplnú dilemu vôbec neviem. Nebolo by odveci dáky rýchlejší ale zas nechcem platiť 99€ mesačne ... . Jasné a ešte dačo, s
ja som mala tiez t-com, presla som na slovanet, co som cakala ze bude tak isto otrasne, ale napodiv nema vo zvyku padat ako t-comacky, a aj fici celkom normalne (nevravim, ze extra rychlo, ale rychlejsie ako t-com, a v ramci normy).... a mam ho tak ako t-com cez telefonny kabel, a platim len o dake 2-3 ecka viac ako t-comu
pre zaciatok by bolo dobre ziskat prehlad, aky poskytovatel je v tvojej oblasti . . . » www.porovnat.sk/... . . . ja mam napr. tiez pomerne skromne moznosti.
Pokial je tvojou jedinou volbou pripojenie cez metalicke kable a nemas v okoli ziadne opticke riesenie siel by som do ADSL od spolocnosti swan (cez google najdes ich homepage nechcem robit priamu reklamu) ako jedina zo spolocnosti neuplatnuje FUP ani agregaciu (aj ked to podpisujes v zmluve) co donedavna platilo aj o Tcome ale uz neplati. Sice su trocha drahsi nez Tcom (nemaju take akciove ponuky) ale rozhodne to je momentalne najlepsia volba. Vyuzival som ich spolocnost dlhe roky a bol som nadmieru spokojny. Pred rokom som to zrusil len s dovodu ze do mojeho mesta tato ista spolocnost pritiahla opticke kable a mal som na vyber optika tcom vs swan (pod znackou Max) a nevahal som platim 31 eur za 80/4mbit a Tcom mi takuto ponuku nevedel spravit a navyse Tcom ma na svojej optike FUPko a to je pre mna neprijatelne kedze prenesiem mesacne neskutocne stovky GB dat.
Tot moj nazor snad som pohomol. BTW vsade kde je T-com ADSL je aj SWAN a ostatny poskytovatelia takze by som pokrytie neriesil .
Ja mám tiež od t-comu, ale som na takom mieste, kde nie je problém s výpadkami a rýchlosťou, takže som celkom spokojná, až na tú cenu.
Takže podľa mňa si len zistí v okolí, aké sú skúsenosti s lokálnym poskytovateľom, lebo napríklad u nás to nie je bohviečo a ten t-com je asi najlepšia voľba.
Na slovanet som počula tiež pár sťažností.
Tá optika je asi fakt najlepšia, aj ceny sú tam fajn, ale čo už, jedna z nevýhod toho, ak človek nebýva vo väčšom meste. :/
Čo sa T-comu týka,je to otrasný internet...Keď som niečo sťahovala alebo som telefonovala cez skype,vždy mi vypadol. Zaujímavé bolo,že len na mojom notebooku. Neľutovala som,že sme ho zrušili,lebo bol otrasný. Teraz máme akýsi od miestneho poskytovateľa(myslím,že v inom meste od nich net asi nenájdeš),ale tiež nie som veľmi spokojná,keďže cez víkendy ide občas nenormálne pomaly a na hodinu ho vypínajú. Neviem presne prečo to tak je,ale ktosi mi spomínal,že je to kvôli tomu,že optický kábel tejto spoločnosti k nám prechádza cez celkom veľké sídlisko,takže preto cez víkend tá rýchlosť. Ale som s ním určite viac spokojná ako s netom od T-comu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Tot moj nazor snad som pohomol. BTW vsade kde je T-com ADSL je aj SWAN a ostatny poskytovatelia takze by som pokrytie neriesil .
Ja mám tiež od t-comu, ale som na takom mieste, kde nie je problém s výpadkami a rýchlosťou, takže som celkom spokojná, až na tú cenu.
Takže podľa mňa si len zistí v okolí, aké sú skúsenosti s lokálnym poskytovateľom, lebo napríklad u nás to nie je bohviečo a ten t-com je asi najlepšia voľba.
Na slovanet som počula tiež pár sťažností.
Tá optika je asi fakt najlepšia, aj ceny sú tam fajn, ale čo už, jedna z nevýhod toho, ak človek nebýva vo väčšom meste. :/