tak to teda asi nevieš dobre, lebo u nas sa na plochu vždy nejako kašle.. ja ani neviem aky obrazok tam mame, na tomto ntb mame nadstavene nejaku temu,čo tu už bola a ona meni obrazky, takže raz tu mame nejaky les, potom more, potom zvery nejake..
ale na mojom notebuku mam oblačiky, uplne normálny obyčajny obrazok na to ti ani nemusim posielať link.
a na normálnom PC máme tu klasicku lúčku a modru oblohu, to čo bolo "predvolené".
A na bratovom je grumpy cat, on si ako jediny dal podla mna take niečo "svoje" a nie predvolené...
( @hoperpohroma ...mne sa zatiaľ nepodarilo urobiť zo skyrimu screen, ani po tom čo som to povolil v .ini . +hráš skyrim v 3rd person, alebo si sa prepla len pre účely screenu?)
prepinam len pre ucely screenu, neznesiem chodit v 3rd a uz vobec nie mierit luk alebo tak O.o brat napr stale hraval v 3rd a ja som mu za to nadavala, lebo mne to strasne nevyhovuje
včera som dostala svoj prvý vlastný počítač, och, a mám tam pozadie takej zelenej žabky (lebo milujem žabky!) a nadpis že Všetko najlepšie k 18tim narodeninám
ale jak sa poznám budem to meniť trikrát za týždeň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
108 komentov
a momentalne mam toto, ale celkovo sa mi kazdych 5 minut nahodne menia screeny z mojich hier
moja davka potešenia pre oko
ale na mojom notebuku mam oblačiky, uplne normálny obyčajny obrazok na to ti ani nemusim posielať link.
a na normálnom PC máme tu klasicku lúčku a modru oblohu, to čo bolo "predvolené".
A na bratovom je grumpy cat, on si ako jediny dal podla mna take niečo "svoje" a nie predvolené...
][IMG]
[/IMG][/URL]
ale mení sa to... mám 4 obrazky prírody
bez hentej zelenej tabuľky samozrejme :/
lebo po tom ako mi spadol systém v ntb nič nemám
len trochu väčšia verzia
taketo dačo
( @hoperpohroma ...mne sa zatiaľ nepodarilo urobiť zo skyrimu screen, ani po tom čo som to povolil v .ini . +hráš skyrim v 3rd person, alebo si sa prepla len pre účely screenu?)
prepinam len pre ucely screenu, neznesiem chodit v 3rd a uz vobec nie mierit luk alebo tak O.o brat napr stale hraval v 3rd a ja som mu za to nadavala, lebo mne to strasne nevyhovuje
+ Robina taktiež
@1 uz jebnutejsie prislovie nebolo na sklade?
a inak mam toto
» www1.lokaltv.sk/get/94/doc00077...
ale má to pre mňa osobný význam
ale jak sa poznám budem to meniť trikrát za týždeň
^.^
a