@Johnysheek Nerobila som to podla navychytenejsich....tych odborov je vela a neda sa to obsiahnut v pár bodoch. Ide skor o to, aby to pisali do komentov.....
@H8u : tak to držím palce, budem sa tešiť, keď budeš niečo potrebovať ohľadne príjmačiek neskôr, v maturiťáku, daj vedieť vždy sa začnem maniakálne tešiť, keď chce ísť niekto k nám na školu
@nihili Och, vďaka ti! V maturiťáku som už budúci rok, takžéé sa moje roky čakania desivo krátia, preto drž palce Strašlivo som chcela teraz v januári stihnúť DODčko, ale nejako to bohužiaľ nevyšlo, keďže sa to krylo s FFUK, ale na jeseň, či kedy to zase býva, k vám určite zavítam!
@Boggler jej dakujem, snazila som sa, aj ma to dost bavilo vymyslat vtedy, ale tiez to ma nejake tie chyby... A nic nerus, aj tvoja anketa je super nahodou, este aj moznost sa mi hodila
@diablo7 mechatronika je s aplikovanou mechanikou u mna na rovnakej urovni ale ked v buducnisti budem zakladat takuto anketu budu na prvych dvoch miestach nech potom vsetci nadavju
@nicmanenapada jaaaj, tak sa ideme chytať za slovíčka? stále je to jedno a to isté s malými rozdielmi,ktoré ale pochybujem že prispeli k zlepšeniu toho študijného programu
@viollin teoreticky by to mohlo byt logicky, ale ja som isla podla odborov, ktore ma napadli ako prve. Resp. som si myslela, ze tu bude vela zuranlistov, umelcov... Telesna ma napadla napr. preto, lebo ja studujem v Nr a tu je velmi vela telocvikarov Uznavam, ze tam mala byt Ekonomika a Pravo, ale je to len trapna anketa, tak to uz neriesme!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
114 komentov
nemyslel si náhodou MatFyz / MFI ?
Tak snad mi zakladatelka diskusie odpusti tuto moju bezvyznamnu akoze reklamu (A)
MFI, FMFI a MatFyz je jedno a to isté
som na prifuku, ale aj tak som jediný, keďže GIK je nový odbor. Vy dvaja môžete byť tak GK či GeKa, či ako sa vám to vraví
no je to také... Proste príliš všeobecné. Aj kus politiky a práva. Ale najviac je matiky.
aj tak si to nikto nezapamätá a nikto nevie, čo to je, takže to je jedno.