@ladydoga jejda, to by ma zaujimalo, ake je to meno nevedela by si prosím uviest nejaké iné meno biblickeho povodu, ktoré nespada pod žiadne z uvedenych?
Lebo ja som teda tomuto fóru venovala asi hodinu dohladavania pôvodu mien z rôznych (aj anglických zdrojov a odborných publikacii) a naozaj u nas najčastejšie boli tie mnou menovane. Jasne, boli tam aj perske, romanske, čínske a mnohé iné... Ale biblické som nikde nenašla. Myslím si, že všetky mena uvedene v biblii (ako napr. Eva a všetky ostatne) majú svoj pôvod v určitom starom "národe". A tých národov zas kedysi nebolo tak veľa.
Teda ja nie som dobra veľmi v dejinách, ale veď všetky biblické mená tiež musia pochadzat z nejakého starého národa, ako napr. toho hebrejskeho. Ale nechcem sa hádať, fakt toto je oblasť, v ktorej sa veľmi nevyznám
@torpedo08@17 Bohaty strazca budes, ked tu budem vladnut, tak chcel som ta za ministra sportu, ale dosadim ta za ministra vnutra, takze budes bohaty aj strazca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
To prvé meno som mala na mysli, to ktoré používate najčastejšie.
Lebo ja som teda tomuto fóru venovala asi hodinu dohladavania pôvodu mien z rôznych (aj anglických zdrojov a odborných publikacii) a naozaj u nas najčastejšie boli tie mnou menovane. Jasne, boli tam aj perske, romanske, čínske a mnohé iné... Ale biblické som nikde nenašla. Myslím si, že všetky mena uvedene v biblii (ako napr. Eva a všetky ostatne) majú svoj pôvod v určitom starom "národe". A tých národov zas kedysi nebolo tak veľa.
človek by si prial aby Nomen Omen bol fyzikálny zákon =D