Vlastne na angline buď zomieram od nudy, alebo plačem od zúfalstva (keď musím robiť improvizovaný dialóg s niekým, kto neovláda ani present simple), ale mimo školy ju milujem.
z toho co si tam napisala tak jedine informatika a matika ale ja osobne zboznujem patologiu ZKC-zdravie a klina chorob a ZOA-zaklady osetrovania a asistencie
podla toho aky ucitel..teraz sme mali taku ucitelku prirodopisu co skoncila minuly rok a vykopli ju... .( ale inak obcianska lebo nic nerobim,telesnu neznasam bo je tam jebnuta ucka....no a este fyzika sa niekdy dala....ale aj tam nám odchádza super ucka...dokonca bola ukrajinka sme sa na nej tak smiali átomy vznjekaju tak,žje sa odporuje...proste neviem ani ako vznikaju tak ma to nem zaujima
tak prax, cez prestavku ideme skoro polka triedy zakurit a potom len cumim do blba a ked spoluziaci daco robia tak len nenapadne zmiznem a idem sa flakat ako vzdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
síce ich nemám rád, ale pre mňa sú najbezproblémovejšie a vadia mi najmenej
inak dievca tebe sebavedomie nechyba ze ? mile usmievave pekne dievca
Vlastne na angline buď zomieram od nudy, alebo plačem od zúfalstva (keď musím robiť improvizovaný dialóg s niekým, kto neovláda ani present simple), ale mimo školy ju milujem.