niekedy na STV2 dajú dobrý film, ale tie sú na mňa veľmi neskoro aby som pozerala do bedne a ešte si aj uvedomovala čo pozerám, preto si to občas nahrám a občas len sucho skonštatujem, že by som si to rada pozrela.
síce včera Neviditeľné deti stáli za to
ja markízu neznášam... Barboru Rakovskú asi najviac.. a neznášam ten markizácky program..:-! slovensko ma talent a boh vie čo ešte.. teraz to donekonečna budú ukazovať lebo to na prvýkrát malo úspech bože ja sa normálne čudujem tým ľuďom čo pozerajú takú blbosť...:-!
AJ mam rada Joj-ku lebo tam dawaju dobre seriály...Mafstory, CSI, Kosti(uz nedawaju), Sexi spinawe prachy...a potom si este pozriem Ocko, Sport1...ale len wtedy ak sa nudim
ja zas nemusim jojku, milion sprostosti a serialov (jedine pozeratelne su CSI). markiza mavala kedysi celkom obstojny program ale tiez si to pokazili serialmi a trapnymi reality show. takze v poslednom case pozeram len discovery a este cesku primu
Markízu nemám rád, jediné, čo si tam občas kuknem je 112 a kedysi taký dokument Najväčšie katastrofy slovenska... Na Jojke sa dajú kukať Mafstory, Profesionáli, alebo Súdna sieň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
síce včera Neviditeľné deti stáli za to
Jojka kvoli - Mafstory,Profesionali,CSI(ale uz nestiham kukat).