nepozeram telku takze mi to je jedno... ale urcite nieco take by som stiahla, co by mohli pozerat deti a malo by to na nich nejaky negativny vplyv... sice to uz asi vsetko co v telke chodi
ja by som celú telku zrušila, alebo by som nechala len tie stanice typu national geography, spektrum, vh1 classics a možno ČT2, tam občas dajú dáky koncert alebo operu večer alebo dokument
Hotel Paradise, Farmu, Extrémne rodiny, Poštu pre Teba, Modré z neba, Oridnáciu v ružovej záhrade... Proste takmer každú seriálovú slovenskú tvorbu, kde sa opakujú stále tí istí herci, takže keď prepínam stanice, mám pocit, že pozerám to isté.
Panelák, Hotel Paradise, Farmu a všetky tieto reality show a tiež tie veštecké sprostosti
a dala by som viac vedomostných súťaží ako to bývalo kedysi a mne napr. chýba aj Aj múdry schybí (ale skôr ten formát ako je Nikto není dokonalý, lebo tam aspoň cielene nevyberajú debilov ako to robili v Aj múdry schybí)
rovno vsetky programy...kedze stale dokolecka dokola vsetko opakuju, a debilne reality show davaju ja telku obcas zapnem....rovnako ako @5 to prostreno na prime....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
potom nahodou ked nan natrafim tak fear factor a simpsonovcov
inak pozeram len vytipovane veci na spektre, history a podobne
vsetko ostatne sa moze stiahnut
okrem az kvizu. a kuzelnej skolky!
A inak sú tam samé debiliny ktoré pri živote držia len ľudia...
Naopak by som tam vrátil S7dem
a urbaníkovú, ktorú by som poslala na nejaký opustený ostrov, nech bojuje o prežitie a neprzní našu literatúru
a dala by som viac vedomostných súťaží ako to bývalo kedysi a mne napr. chýba aj Aj múdry schybí (ale skôr ten formát ako je Nikto není dokonalý, lebo tam aspoň cielene nevyberajú debilov ako to robili v Aj múdry schybí)