Prosím žiadne vzájomné útoky a hejt preto, že niekto rozpráva inak než vy a prípadne aj objektívne nesprávne. Ide tu čisto o štatistiku a zaujímavosť. Na všetkyy varianty v možnostiach som natrafil v úze
Fuj, tak teraz som si pomenul, co mi hovorila partia kamaratov, ktori boli na 3 mesiace brigadoval vo vyrobni, kde robili mlete maso, parky a pod.. Ked mi rozpravali, co vsetko sa tam melie, co vsetko tam hadzali, ze tam bezne spadlo vedro, alebo ine predmety a vsetko sa to pomlelo a potom to zereme. fuj. Zase prestanem teraz jest parky na par rokov.
Parka v zenskom rode je iny nazov pre kabat. Vzdy ked niekto povie ze bude jest parku, predstavim si ako sa ako mola v satniku napchava kabatom...
Mat bujnu fantaziu je uzasne...
@gnomeslayer Coze? To znie desne... Ja moc párky nejedávam (fakt iba občas), mleté mäso už vôbec nie (ak nerátam klobásu, salámu), ale vraj Spišské párky by mali byť ešte celkom OK (teda čo sa aspoň obsahu mäsa týka).
@azizi Mne hovorili kamarati co tam pracovali ze to je taka velka masina co to vsetko melie, ze aj keby tam clovek spadne tak ho to zomelie do parkov a nikto by to nikdy nezistil. Vraj im tam jednnodenne padali veci, rozne plasty, hadzali tam ludia odpadky, obali z keksikov a aj horsie veci. Od vtedy som nejedol cca 5 rokov parky. Ale tak snad tito slovenski podnikatelia to nemaju take hrozne, aj ked do kazdych parkov sa melu hluposti. Tie co maju nad 80% masa by mali byt najkvalitnejsie.
@nespiacakraska ale parka ako kabat je s kratkym a parka ako jednotne cislo slova parky je s dlhym a, takze to nie je to iste
a inak ja som len minuly rok napriklad zistila, ze isty druh kabatu sa vola parka, asi som mala zena
@kakofonicka Nekaz mi moje vtipne predstavy!
Je vtipne prestavit si riaditelku ako obziera kabat v skrini, pretoze si po dlhom case dala parku! A povedala to s kratkym! Ha!
Používam slovo komora, nie špajza a najviac ma ohýba, keď môj zjedol PARKU, uvaril PARKU, dal mačke PARKU boha jeho. Môžeš ísť do parku, nie zjesť parku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
kiwi ako vták je ale mužského rodu, životné. Dvaja kiwiovia.
Kiwi ako to v Brne by som neskloňovala
?
ale vzhľadom na to, že debata je o tom, ako to používame bez ohľadu na spisovnosť, pre mňa sú to proste kiwiovia
Mat bujnu fantaziu je uzasne...
a inak ja som len minuly rok napriklad zistila, ze isty druh kabatu sa vola parka, asi som mala zena
Je vtipne prestavit si riaditelku ako obziera kabat v skrini, pretoze si po dlhom case dala parku! A povedala to s kratkym! Ha!