Aky sampon na vlasy pouzivate? A aky by ste odporucili na rychlo sa mastiace vlasy? Pre priklad, ja som si kedysi umyvala vlasy v stredu a v nedelu. Prednedavnom som zacala kazde dva dni a teraz mam trosicku mastne uz po jednom dni :´(
Gliss kur Asia straight fialový + ostatné prípravky na vlasy z tej rady...2-3 krát si dávam šampon...ak si neumyjem vlasy každý druhý deň tak sú mastné...v lete si ich umývam aj každý deň
@1 nie je pravda ze cim castejsie si umyvas tym ich mas mastnejsie... no je ale len v tom pripade ze si bezne umyvas vlasy raz za tyzden a potom si zacnes castejsie umyvat tak sa ti zacnu aj castejsie mastit... ale ak sa ti mastia vlasy tak ze si ich musis umyvat kazdy alebo kazdy druhy den tak to nezavisi od toho... treba len pouzivat sampon ktory je urceny na kazdonenne pouzitie a je to v pohode
ja mam tiez gliss kur...mala som aj tento fialovy ale vacsinou pouzivam ten bledoruzovy (tusim vytazok z peral) a potom taky tmavoruzovy z divych ruzi...ten strasne krasne vonia.
mam kucerave vlasy, moc sa mi nemastia. ale umyvam si ich kazdy druhy den, ten treti den su uz troska splihnute. a samponujem ich dvakrat, potom este balzam alebo spray na rozcesanie
Nejaký slnečnicový od L´occitane a balzam Gliss kur.
Umývam si ich každý deň, z duše neznášam ten pocit ´nevoňavých´ vlasov, keď si predstavím tie prachové častice a neviem čo ešte, kt. sa mi tam nahromadia .. To musí ísť preč
@5 mimochodom, pouzivala som prednedavnom sampon proti lupinam shauma, z toho sa mi strasne zacali mastniet, tak som musela zacat jednoducho kazde dva dni. vcera som zacala umyvat s obycajnymi zihlavovym, uvidim co to spravi
@11 no hej asi uvidis... ale mozno to bolo tym ze bol proti lupinam sampony proti lupinam premastuju (a poriadne -z vlastnej skusenosti tak su vlasy potom mastne... Na mastne vlasy z lupinami su ine sampony... teda su aj konkretne na take vlasy... aa som zvedava co spravi klasicky zihlaovy hihi
@12 no totizto ja som mala lupiny, preto som ho zacala pouzivat. bola to chyba, ale aspon ma ich zbavil. no zihlavovy som pouzivala davnejsie a vtedy mi stacilo dvakrat za tyzden umyt. hadam pomoze klasika
uz som to tu pisala...Loreal Professionel, na objem-ten je dobry aj na mastne vlasy a jemne samozrejme...a potom mam taku od Kérastase na stare rednuce vlasy
niet nad profesionalne sampony ukaze sa to na vlasoch, bohuzial su drahsie...
Inak toto by zaujímalo aj mňa. Ja mám poriadne dlhé vlasy. Výrobcovia šampónov nemyslia na chlapov, a používať prípravky pre ženy.... To je trochu blbý pocit. Keď chcem, aby tie moje vlasy ako - tak vyzerali aspoň dva dni, musím ich aspoň 3-4 krát zmyť a nakoniec naniesť kondicionér. Možno to niekomu príde smiešne. No v spoločnosti, v ktorej sa pohybujem, musím byť maximálne upravený a najväčšie problémy mi robia vlasy. A ostrihať sa nechcem...
ja pouzivam sampon z jednoty za 20sk ci kolko stoji teraz v takej malej plastovej flasticke a stazovat sa na neho nemozem ... niekedy zlejem hlavu 2x to potom prida +2dni k dalsiemu umyvaniu vlasov..
hm aj mne sa rychlo mastia vlasy, hlavne ked nosim svoje oblubene ciapocky siltovky a pod. takze to je logicke kazdy druhy den umyvam vlasy, ale nejak ma to nezatazuje, lebo to je taka rychlovka vzdy popri sprche kazdodennej... a samponujem 3krat stale... ale to kazdy asi podla potreby a zvyku: 1-odstranenie mastnoty, 2-odstranenie lupin a pod. 3- zmytie vsetkeho co tam este ostalo
aj podla mna je shauma-bylinkova...ta zelena...najsamlepsia...ostatne reklamove somariny typu..garnier,elseve...atd atd...su total bullshit....len reklama a nic ine...heh kecy...vlasy su po nich ete viac zatazene...fuuu...i taq
Ahoj. Tiež si musím umývať vlasy každý druhý deň, niekedy to vydrží o deň dlhšie, to si ale pomôžem suchým šampónom od Dove, čo je super pomôcka v spreji. Inak šampóny a sprcháče väčšinou používam tiež od nich. Vlasy sa mi mastia, čo už s tým. Kvalitný prípravok, čo ti sadne, určite pomôže. Hlavu si proste nevymeníš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ja head and sholders
mam kucerave vlasy, moc sa mi nemastia. ale umyvam si ich kazdy druhy den, ten treti den su uz troska splihnute. a samponujem ich dvakrat, potom este balzam alebo spray na rozcesanie
takze teraz mam otvoreny elseve na objem, elseve proti lupinam, b2 na objem, elseve na lamave vlasy, gliss kur na farbene vlasy...
A kazdy den pouzijem 2 a to takto: najprv jeden potom kondicioner a potom druhy ale neboli tazke a mala som objem
Umývam si ich každý deň, z duše neznášam ten pocit ´nevoňavých´ vlasov, keď si predstavím tie prachové častice a neviem čo ešte, kt. sa mi tam nahromadia .. To musí ísť preč
niet nad profesionalne sampony ukaze sa to na vlasoch, bohuzial su drahsie...
@16 a ked nemam jemne vlasy? nemoze to nejako uskodit alebo co?
umývam si ich každý deň - maximálne každý druhý výnimočne - momentálne používam Pantene pro V a som spokojná, strašne krásne mi voňajú vlasy...
ja som si tiez v stredu a v nedelu, ale masti sa mi ofina pche
teraz som si kupila nejaky GARNIER ZELENY na mastne vlasy a lupiny, ci co
skú sniečo z lekárne...
Keď si týždeň neumyjem hlavu, tak ju po umytí v ôsmy deň budem mať čistejšiu?
Prepáčte, WTF?!
Spomínaný mätový Garnier krásne vonia, ale neodmasťuje najlepšie.
Bylinková Schauma (svetlozelená) je výborná, tiež tá tmavomodrá pre mužov.
Na nehorázne mastné vlasy odporúčam Palmolive žihľavový.Štípe v očiach a má zvláštnu vôňu, ale je najlepší, aký som vyskúšala.