živý, mokrý alebo nočná mora? Ja viem tato téma tu bola..ale nie aktuálna mne sa snival tuto noc..kedže v novinách bolo o tých dvoch mrtvolach včera co nasli v garaži a upriske denniky..tak že sme boli upíry..a mrtvolu sme dali do perinara pod mojou po
živý sa mi snival pred dvoma dňami. až priliš živý..presne že niečo znamenal...neverim v to..možno ak sa niečo zmeni.alebo stane..ale prvý krát sa mi taký živý sen snival
ze som zomrela, ked som padala z utesu a rozbila si hlavu o skaly. zas. ja vzdy vo svojich zomrem. alebo sa mi prinajlepsom iba nieco stane - naptiklad odtrhnutie koncatiny a tak. neviem preco. mam morbidne sny. ale to vzruso pri nich je lepsie, ako pri nejakom spickovom 3D horore. oblubila som si ich.
Skutočnosť: Sesternica čo sa vydávala, si objednala plátno na stenu, na ktorom bude jej svadobná fotka.
Sen: Už im to plátno prišlo, ale neboli tam oni dvaja, ale dvaja Beatles -áci a to plátno bolo strašne veľke, tak ho zavesili na bok bytovky.
Neviem síce ako, ale zrazu na tom plátne bola sesternicina svadobná fotka a to plátno bolo menšie a už ho vešali na stenu (toto je ešte jeden z tých normálnejších mojich snov
ze zvonil nejaky alarm, lebo na mojho skrecka svietilo svetlo. ale bolo mi to jedno, vravim si - pipovi svetlo neuskodi, takze neriesim..a potom som nejak precitol a uvedomil si, ze to mi zvoni budik tak uz som voci tomu potom taky lahostajny nebol
mne sa zo soboty na nedeľu snívalo o tom, že som si išla robiť taký nejaký ovocný špíz, dávala som na špajdlu na striedačku ananás, mandarínku a banán a nevedela som to dokončiť, tak som sa hnevala.
@luthien zrovna s ním nie že sme s dákou skupinou (pamätám si jedného kamaráta len odtiaľ) utekali pred Snape-om a tou jeho bandou a ukryli sme sa na dákom ostrove či čo ale sme najprv s nimi aj tuším bojovali.. paličky, kúzla a tak
@luthien jj tak to aj mne ale tak mne sa to tam páčilo s tým Síriusom a aj ten učiteľ, ten jeho kamarát (nespomeniem si na meno je taký sympatický a keďže už potom pomrú všetci pomaly :/
hmm...snívalo sa mi že som mala náuku z hudobnej...tej sa desím už tretí týždeň keďže som na ňu ešte stále nebola...a potom som sa chystala do pekárne kúpiť si niečo fajne na jedenie a mama ma zabudila...
och, dnes sa mi snívalo, že ako tretiak na výške som si musel ešte raz spraviť súbežne posledný ročník strednej školy, takže som si nejakou záhadou vybral nejakú cirkevnú školu sídliiacu v BA na Kramároch Ale hneď v prvý deň som sa nevedel vymotať z domu, tak som sa stal rebelom a úplne som sa na to vykašľal
Mesiac sa mi sníva to isté že ja a môj kamarát sme v miestnosti ktorá vonia lesom lenže ten sen je slepý čiže iba cítim ale nevidím. On niekomu povie že ho miluje a ja začnem zjapať. Vždy sa zobudím na zjapanie. Aaaah
Mne sa väčšinou sníva,že niekam prídem nahá,alebo v pyžame...A nemožem s tým nič robiť... Alebo,že padám,točím sa a tak,ale také sny má každý...Ja neznášam tie,keď vidím v sne niečo odpudivé a strašidelné (väčšinou ducha) a chcem kričať a utekať a ono sa to vobec nedá ..:/
@vsetkynikyobsadenedoboha aj keby to vymazali, hádam si to len zapamätáš a budeš mať toľko charkteru! .. zneužívanie situácií nepatrí k mojím silným stránkam
@sasi2680 no dobre tak aspon mozem ist s kludom spat a zatoo ze si taka mila tak ti poprajem dobru noc a dalsie carovne sny zeby si mala cmim zaplnat forka
myslím, že ten predvčerom, kde som asi mala decko a nakoľko to decko malo priezvisko (krstné meno sa nespomínalo), také, aké malo, tak ma ten sen nevydesil natoľko, ako by ma normálne vydesil
uz by som chcela aby sa mi snivalo nieco zaujimave konecne.. mne sa vzdy snivaju take blbosti.. ale momentalne by som rada zazila lucídny sen , to je nieco take ze ked snivas ze si uvedomujes ze je to len sen a mozes v nom robit cokolvek fajne by to bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
Sen: Už im to plátno prišlo, ale neboli tam oni dvaja, ale dvaja Beatles -áci a to plátno bolo strašne veľke, tak ho zavesili na bok bytovky.
Neviem síce ako, ale zrazu na tom plátne bola sesternicina svadobná fotka a to plátno bolo menšie a už ho vešali na stenu (toto je ešte jeden z tých normálnejších mojich snov
@luthien to fakt?
toto sa mi snívalo naposledy
@indfg.. jj
<- @vsetkynikyobsadenedoboha tak tu je (ono to v tom sne fakt "vyzeralo" dosť vtipne
aspoň že dnes to bude realita
ale ten Sírius ma štve, aj Dumbie a teraz zomrie Snape však? :/
toho nemám rada:/ rozmaznané decko :/
Dracooo
aa tak no dobre, vždy lepšie ako jeho otec :/ on za všetko môže.. vlastne jeho matka kvôli tomu sľubu čo musel Snape dať
(dobre, už sa cítim divne
a na sny si ani za boha nespomeniem. maximalne tak ked chytim deja vu
dúfam, že nie tak, že ma nimi príliš "obdarí"
erotický sen s Robom a neviem či je dobré to rozvádzať
a to prostredie sa tam stale opakuje, uz je mi povedome aj z minulych snov.. asi ho zacnem rozlustovat..
Este by to vyznelo inak aa..radsej uz som ticho