jeziis to sa neda vybrat, tych naj je aspon 20...ale ked chcete tak: kinslayer, wishmaster, nemo, wish i had an angel, creek mary"s blood, sleeping sun 2005, astral romance, elvenpath, carpenter, bless the child, dark chest of wonders, tutankhamen, lappi 1,2,3,4, beauty and the beast, stargazers, gethsemane (gothic sanctuary), moondance, come cover me, over the hills and far away, she is my sin, end of all hope, ever dream, forever yours, ocean soul, feel for you, the phantom of the opera, beauty of the beast (long lost love/ one more night to live), planet hell, romanticide, ghost love score, poet and the pendulum , bye bye beautiful, master passion greed, the islander, last of the wilds, 7 days to the wolves......tot moj nwish playlist v nahodnom poradi =D
ouuuu, tych je vela. medzi moje The Best patri: Ghost love score, Stargazers, Deep silent complete, Wishmaster, Fantasmic part 3, Beauty of the beast, Come cover me....
bno ten WISHMASTER .. ale taktiez aj: Wish i had an angel, end of all hope ...... ale mne sa pacia vsetky ... z ostareho.. z noveho iba islander a to iba kde nespieva ta Anette ... hrozne ze sa to zmenilo na taky .. ""pop-metal"" .. :! pfuj...
označila som Nema, pretože tá pieseň mi dala veľa do života. inak mám vo všeobecnosti rada Nightwish, aj keď ho momentálne nepočúvam, ale tvoria kvalitnú hudbu... či starý, či nový
takže ja by som to zhrnula- cela diskografia je skvela, samozrejme s Tarjou, sice nie vsetky vysli ako mali ale stary nightwish je uzasny. momentalne novy nightwish pre mna drzi len marco, uplne by stacilo keby spieva on. a anette?popova "spevacka" snaziaca sa napodobnit tarju. videla som to na vlastne oci a bolo to otrasne. po piatej pesnicke som radsej odisla tot vse
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Feel For You.
takže tak.
matkaa kulkuri yksinäinen
Näkee lammella joutsenparven
vapauttaan itkevän
Kaipuu menneisyyden
kiirii ilmassa huutoina kotkien
Ikijärveltä turvatuulta
käy matka vuorten taa
@29 do kelu.. ja som už pozabúdala.. jasné že aj come cover me
To sa nedá povedať, napísať, ktorý song.... ale napr.:
-Angels fall first
-Dead boy´s poem
-Devil and The deep dark ocean
-Elvenpath
-Ever dream
-Live to tell the tale
-Forever yours
-Wishmaster
-She is my sin
-FantasMic
-Ghost love score
-White night fantasy
-Nemo
-Sleeping sun
-The Kinslayer
-End of all hope
a na viac si teraz nespomeniem V každom prípade veľmi neobľubujem NW s Anette
Doplnená verzia:
Angels Fall First
Swanheart (live z EOAE)
Sleeping Sun (teraz neviem, ktorá verzia je ktorá, ale jedna sa mi extrémne páči a druhá nie)
Bare Grace Misery
Dead Boy"s Poem
Over The Hills And Far Away
10th Man Down
Slaying The Dreamer
Feel For You
Phantom Of The Opera
Planet Hell
Higher Than Hope
z DPP Bye Bye Beautiful a niektoré pasáže The Poet And The Pendulum
Ja som ich mala rada kedysi strašne dávno a nechápem ako som mohla.
Ale myslím, že napríklad Ghost Love Score by som ešte zniesla.