Najlepšie sa chudne pri sexe.... ale zbožnujem aj futbal, volejbal, bedminton, historický šerm, stolny tenis a klasicky slovensky trojboj - špront do krčmy, hádzaná a orientačný beh domov...
noo najradseej hram futbal...potom ked ne futbal tk basket, volejbal..a tk loptove hryy..a ece pravidelne behavam..vzdy mosim od niekal utekat ...aa ohadzujem sa strkom ..rychla chodza ked nestiham domov z vonku..a tak je toho viac
no ja najradsej mam pustene na plne pecky vezu a prtom si rada citam knihy alebo surfujem po nete....ale vonku najdarsej sa flakam s kamosmi alebo niekam skocim na bikeu
Futbal, volejbal asi naj.... no cez leto behávam, korčulujem, stolný tenis ma baví tiež.. cez zimu náka tá lyžovačka vždy a snažím sa o krasokorčulovanie.... na dovolenke s Ninou bedminton a pravidelné výlety na biku do okolitých dedín na zmrzku (tak dva krát do týždňa 6 km) = úplne mi to stačí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov