som po osmej (!) a poslednej nocnej ale bolo mi luto ist spat ked mam konecne volno, takze som upratovala, spravila ulohu do skoly, navarila, este sa chystam zehlit a popri tom vsetkom sa snazim neupadnut do komy, ale som na seba megs hrda
Ráno som bol u zubárky, robila mi zub, ktory ma teraz neskutočne bolí, medzi tym som stihol zarobiť nejake drobne na burze (audusd, eurusd, zlato short a s&p 500 long) teraz mukarim v posteli a do vecera dufam ze zub prestane boliet, chcem si zaprogramovať
vstala som 5:30 na to ako ma budila spolubyvajuca lebo mi nezvonil budik, isla som do skoly, pisala som zapoctovy test a pred cca hodinou som prisla domov, nachvilu som si lahla a teraz sedim za stolom, pijem caj a mam v plane sa ist ucit
Nebola som v škole, spravila som rodokmeň a dvojstranový sloh, naučila sa báseň, vypočula si dvojhodinovú prednášku, pripravila si zhruba, o čom budem písať druhý sloh v škole a momentálne robím prezentáciu na angličitnu a asi sa pôjdem najesť. Taká pohoda
myslela som si, ze dostanem z pisomky patku, dostala som trojku, jeden bod do dvojky, ale tak mozem byt velmi rada, ze vobec mam tu trojku, fakt
a do autobusu som sa skoro nevosla, pretoze bol taky plny
robila práce do školy,navarila, bola v meste, v škole, teraz čillujem, večer divadlo, oslava. Teším sa z divadla, prednáška z Gen. inžinierstva bola mega, ale to býva vždy a v tejto chvíla ma tešia mandle v čokoláde
Ráno ma sneh vonku potešil a potom plány, ktoré som si počas práce v hlave vytváral. Inak bol deň nejak príliš dlhý, na môj vkus... už som sa nevedel dočkať, kedy pôjdem domov.
@mayben ja sa občas klamem tým, že zelený čaj zrýchľuje metabolizmus. Takže ak večer niečo zjem, zalejem to čajom a dúfam, že mi to počas noci nejak zázračne strávi.. Asi som divná. Skús to aj ty, zaženieš výčitky
do obeda v skole a po obede v robote.. ale potesilo ma dneska, ze mi ide termodynamika, co bola kedysi pre mna obrovska neznama. zatial vsetko pozitivne, uvidime, co bude dalej
Ráno som učil, potom som šiel do školy, počas školy som na chvíľu odbehol domov, po škole som bol na jednom workshope a tímovom meetingu a teraz som doma
pripojím sa aj dnes den bol super ale práve mi padol velky sklenený pohár na tanier a obe sa tak rozdrtili ze ked som zbierala črepiny som sa cela dorezala takze prijemne zakončenie dňa naozaj
chcem sa konečne odhodlať robiť veci, ktoré dlhšie plánujem, ale stále to len prehodnocujem a viem už, že sa potrebujem silno motivovať a nejako začať byť disciplinovaný, nejde o trápiace plány, ale skôr o to, že si neverím a len neisto zvažujem, či to má cenu, takže stále len premýšľam nad tým, ako sa chcem strašne zmeniť @petuska11111
@petuska11111 plan mám zatiaľ v hlave, no netreba sa mi moc už radiť, viem na začiatok ako, keďže som sa dostatočne inšpiroval, lenže nemám parťáka, proste ja mam stále istý blok voči cudzím. Nie žeby som bol až tak uzavretý ako kedysi, no nerád sa kamaratim s niekym, lebo robíme rovnakú záľubu. Napríklad, že idem do posily a zrazu som s každým za dobré, to teda nie. Raz som sa vydal na jedno hudobné vystúpenie, že aspoň zmena a nebudem doma, no v tom klube boli fešáci a hudba nebola úplne môj štýl, takže som sa nevedel odviazať. Prirodzene som si nahovárať, ze spoznám ľudí, ale ich správanie a to prostredie ma odradilo. Aspoň pivo tam mali dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
dnes musim dokoncit jeden projekt a potom hadam bude lepsie
A ešte ma potešilo, že po pol roku čakania, mali konečne v Lidli zeleninové čipsy, takže som si dala kúpiť rovno štyri balenia.
Ináč sa celý deň venujem (a ešte aj budem venovať) písaniu práce do školy - to ma teší o dosť menej...
a do autobusu som sa skoro nevosla, pretoze bol taky plny
robila práce do školy,navarila, bola v meste, v škole, teraz čillujem, večer divadlo, oslava. Teším sa z divadla, prednáška z Gen. inžinierstva bola mega, ale to býva vždy a v tejto chvíla ma tešia mandle v čokoláde