Ráno bolo úžasné (až na to, že som vstávala krátko pred štvrtou). Keďže nám v škole odpadla technika administratívy-strojopis (mali sme odučené hodiny dopredu), tak sa šlo až na druhú hodinu a mohla som ísť na sv. omšu.
Potom sme mali telesnú výchovu a keďže som oslobodená, tak som mala voľnú hodinu a mohla som si opakovať ekonómiu na nasledujúcu hodinu. S písomky mám celkom dobrý pocit, tak uvidíme.
Na matematike sme si len písali poznámky, na slovenskom jazyku som písala osnovu na známku a na anglickom jazyku sme so spolusediacou nedávali pozor, ale čas sa vliekol...
Doma som sa naobedovala, šla za netbook, upratovala a zrazu bol večer
@admin@14 pozri sa čo ten dablovaný primitív robí O____O
Berie ma do huby v každom druhom fóre už ho zlikviduj, hlavne skôr ako zistím kto to je lebo keď sa mi to podarí tak ho rozkopem tak že ho už nezlepia dohromady nikdy
@schizoofrenik No, ked ma rozkopeš, tak pozor aby si si na mne nezlomil nohu ... A neviem kto začal s ohováraním, pozri si ankety pred troma dnami, stále si ma ty bral do huby...
Strašne dobrý Na dejepise historický film,na dvoch hodiách bioly "učenie hrou" a na dvoch hodinách chémie rozprávka *Cesta na mesiac* + teraz som vstala
od rána mám migrénu, ..dnes žiadna škola, vlastne včera mi skončil semester, učila som sa, lebo v pondelok mám prvú skúšku, obedovala som chlebík s vetom a sáčkovú polievku, balila som darčeky, a zasa sa učila, a prala si spodné prádlo v umývadle ... a tak.. taký klasický deň na intráku.. ani zlý, ani dobrý
"úžasný " od tretej rána som hore, v škole úplna krasota, známky otrasné jedna radosť..opäť sa ukázalo, že sprostí majú šťastie a tí čo sa snažia majú akurát tak veľké hovno... jediné pozitívum bolo poobedie v meste, menšie nákupy a teraz opäť nuda, ešte aj rodičia si niekde užívajú a ja sedím doma
najprv vyzeral byť super.. ptm sa v škole celý posral poobede sa to opäť dalo.. a dojdem sem.. a zas sa celý posral a teraz mi je to už jedno takže zhrnute..sa dal
možem sa vyžalovať? mal som napiču deň,predchvilou som skončil v robote,som chory,robil som 12hodin,bol absolutne totalny najvacsi chaos aky mohol byt,a vsetko by sa to dalo prekusnut keby som nemusl kazdu chvvilu smrkat a nemal z toho vydrety nos. tak.
škola iba do pol dvanástej...to bolo fain...z babami na pivo taktiež fain... revy doma zle, ďalšie revy doma zle, trenčín fain, dubnica vytočil ma známy ktorý sa vrátil zo zahraničia...najlepšie kamarátky (ex?)priatel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
jediné pozitívum je,že som sa naučila dejepis a zostávajú mi už len referáty...
inak ništ
čo dodať, piatok večer a ja nemám lepší program ako to tu písať
je to tu jak v spovednici dpc
nestihla som splniť kvótu práce do školy pre tento deň a už mi to aj začína byť jedno
nebola som v škole, bola som na jednom muzikáli a úplne super to bolo
Potom sme mali telesnú výchovu a keďže som oslobodená, tak som mala voľnú hodinu a mohla som si opakovať ekonómiu na nasledujúcu hodinu. S písomky mám celkom dobrý pocit, tak uvidíme.
Na matematike sme si len písali poznámky, na slovenskom jazyku som písala osnovu na známku a na anglickom jazyku sme so spolusediacou nedávali pozor, ale čas sa vliekol...
Doma som sa naobedovala, šla za netbook, upratovala a zrazu bol večer
Berie ma do huby v každom druhom fóre už ho zlikviduj, hlavne skôr ako zistím kto to je lebo keď sa mi to podarí tak ho rozkopem tak že ho už nezlepia dohromady nikdy
pamätaj si že raz na svoju kokotnosť doplatíš, niekto ťa vyjebe do huby a potom ti zauzluje te ploché nohy ty telátko
Povedz užívateľovi s nickom @tomas
Pokiaľ Birdz nepreklopí zmôžem jedno veľké hnede točené.
Ale potom to išlo len k lepšiemu a i keď som nikde nebol hodnotím ako fajn deň
a celkovo... som slabá tieto dni