zase som spala dlhsie nez som planova,a to ma nahnevkalo. cely den sa niesol v znameni "musim sa ucit" to bol taky mrak trošku, ale inak som si pocvicila, dobre jedlo som mala, tomko spravil vodicaaaaaaak, It crowd ma zas potesil, cize fajn. ale idem sa teraz zacat ucit tak to pojde dooooooooown
docela v pohode...som majstrovi scart kábel vytvoril ...na koniec nám dal náklad pretože jeho predstavy o všetkom sú proste fajnšmekrovsko - detailistické ..a nakoniec som sa odviezol busom pokecal so spolužiakmi ,zahral som s friedama wow popísal som si so svojou "drogou" šla spať a ja začínam mať pocit že sa nudím a už sa loadinguje depka nasrať ,troška to tu obgrciam a idem spať
normálny, aj keď som sa nestihla rozlúčiť s frajerom a cestovala 8 hodín zas z Prahy (už ma to nebaví furt hore-dole), ale zas tá pohoda doma, oddych a čas pre seba... je fajn. tak sa to nejako vykrátilo
Mala som skusku z genetiky, z ktorej mam trochu zmiešaný pocit, ale inak super den. Bola som babkovcov a dedkovcov pozrieť, s otcom som mala velmi inteligentné rozhovory a brat mi spravil veceru mily den.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Inak nič zaujímavé.