prisli sme do triedy s tym, ze ucitel anglictiny ma pusteny soundtrack kungfu pandy... a sme si so spoluziackou sadli a robili srandy, ze ako tancoval cez prestavku ked tam bol sam, take tie kung-fu pohyby... a on to potom vypol so slovami:"dievcata, na konci hodiny vam to este pustim, aby ste si mohli nacvicit tanec pre nas"
alebo tiez na anglictine... v celej skole sme mali tie biele tabule na ktore sa pise fixkou, len v ucebni anglictiny sme mali staru drevenu, prefarbenu na bielo a nalakovanu (cize aj tam sa pisalo fixkami)... a raz ju dali dole, ze idu davat tu novu tabulu... a ucitel "no, preberieme si gramatiku", otvoril fixku a pomaly sa blizil k stene.. a vsetci sme ho pomalicky sledovali a on sa len priblizoval a priblizoval a naraz moja spolusediaca:"Pan profesor! Vy kde idete pisat?".. on sa zastavil a povedal:"Aha" a sadol si a čušal
Keď už spomínate tú anglinu dám tiež jeden. Na hodine angliny preberáme predložky at, in, on. Učiteľ dáva príklady in home, at home , on home a podobne. V tom sa zo zadnej rady ozve: "Pán učiteľ a aký je rozdiel medzi AT pussy a IN pussy". Učiteľ nelení a v okamihu kreslí štvorcový tvar na tabuľu s čiarkou v nútri s upravením ochlpením. A začal krížikovať so slovami: "No keď si IN pussy si tu", nakreslí krížik do vnútra čiarky, "No a keď si AT pussy si tu", zas nakreslí krížik ale do štvorca. Spolužiak odpovedá "Aha takže keď som IN pussy skončím vnútri no a keď som AT pussy tak to môžem skončiť na brušku? Však".
sedela som s kamarátkou v lavici a kreslili sme si po nohaviciach a mi tam dáke hovadiny popísala,ta že idem si to zotreť,ale volajako to nešlo tak mi začala šúchať stehno,nech to zojde dole no asi to vyzeralo od katedry zvláštne, ked učitelka zahlásila,že nabudúce nech to aspoň nerobíme v prvej lavici
Raz na nás jeden učiteľ musel naozaj nakričať, lebo bol na hodine totálny neporiadok. Zavládlo hrobové ticho. On sa pozeral do očí triede, trieda jemu. Po asi piatich sekundách očného súboju... spadlo umývadlo a rozbilo sa .)
Spomínam si na 4. ročník ZŠ. Kreslil som svoju vlastnú podobu na tabuľu so zaviazanými očami cez prestávku. Zrazu ma niekto švacol s učebnicou po zadku. Ja som si myslel že to bol spolužiak ktorý tam bol so mnou a tak som skríkol: Prestaň lebo uvidzíš...! Lenže to nebol spolužiak ale triedna učiteľka tak vtedy to bylo vtipný a taky trapný
no naprikla sme vzdy schovavali triednu knihu vzadu do skrine ked niekto chcel zdrhnut aby ho nezapisali.. a raz ked sa ucitelka pytala ze ci neviem kde je triedna kniha sa postavil jeden dost debilny spoluziak, presiel vzadu do skrine, vytiahol triednu knihu a polozil ju ucitelke na stol ze oni ju schovali.... a mali sme z toho pojeby cela trieda a uz nemozme ani poza chodit a on teraz stale place....
Keď sme v škole robili na basketbalovom ihrisku podloženie (také gumené) tak sa pod jeden ten kus schoval kamarát a trčali mu iba ruky a nohy . Keď prišla riaditeľka sa pýtala že kde je ten tretí a mi že išiel na WC a v tom sa iba postavil jeden ten gumený kus a on no čo chalani odfotili ste to?
no veľa toho je okrem toho že som raz vyhodila spolužiakovi perečník z okna a podobné veci
a teraz ževraj v jednej triede niekto doniesol slzný plyn a striekal s tým v triede a potom ich dosť štípali oči a jeden nešťastník, ktorého to zasiahlo najviac musel ísť k lekárovi ale to nebolo veľmi vtipné
raz ked sme mali hudobny kruzok (to som bol asi este v 2. rocniku a brucho mi este nevytrcalo) boli sme v triede asi desiati a vsetci sme sa blaznili lebo ucitel este neprisiel (skakali sme po laviciach , hadzali si so stolickami... proste DIVOCINA) a ja som sa smykol po dlazke ako rockovy spevak na koncerte, smerom k dveram, prave vtedy otvoril dvere ucitel a ja som sa musmykol pomedzi nohy az na chodbu do druheho ucitela, potom som z toho mal problem na cely mesiac
na matematike som písala príklad na tabuľu...boli otvorené okná (tak blbo, že na polku (staré drevené) a jedno z nich mi zavadzalo v ceste na miesto) a keď som dopísala, šla som si sadnúť... učiteľka mi ešte niečo hovorila tak som sa k nej otočila ale pokračovala som stále v ceste... až keď som vedela, že tam je okno tak som sa otočila a čelom rovno do rámu! strašný treskot... ja som zvrešťala také dlhé "auuuuuu!" a začala som sa strašne smiať a keď som sa pozrela po triede..nikto si to ani nevšimol (ach) ... ale do teraz ma bolí čelo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
"Alebo v prdeli." Neváhavo odpovedá učiteľ.
Keď " Paulovič " zatancuje jeho Tektonic dance pred celou školou polonahý a pritom je ešte v tom že fakt vie tancovať .... mistr pena
a ešte k tomu na imatrikulačkách, kde sa majú strápňovať prváci a nie druháci
a teraz ževraj v jednej triede niekto doniesol slzný plyn a striekal s tým v triede a potom ich dosť štípali oči a jeden nešťastník, ktorého to zasiahlo najviac musel ísť k lekárovi ale to nebolo veľmi vtipné
Nie, len prvé 4-5? a najlepšie že to boli skoro samé bifle Muhaha
I was didn´t ? No ty môj kokot !
UZ MAM!
raz ked sme mali hudobny kruzok (to som bol asi este v 2. rocniku a brucho mi este nevytrcalo) boli sme v triede asi desiati a vsetci sme sa blaznili lebo ucitel este neprisiel (skakali sme po laviciach , hadzali si so stolickami... proste DIVOCINA) a ja som sa smykol po dlazke ako rockovy spevak na koncerte, smerom k dveram, prave vtedy otvoril dvere ucitel a ja som sa musmykol pomedzi nohy az na chodbu do druheho ucitela, potom som z toho mal problem na cely mesiac