Čo ste zažili? Čo ste všetko popili. S kým ste sa vyspali? Podviedli ste niekoho? Dozvedeli ste sa o nejakom nečakanom rozchode ? Zbili vás? Chceli vás znásilniť? Pili ste víno? Pivo? Alebo niečo tvrdšie? Vracali ste?
Dozvedel o birdzakoch od birdzacky ale uz neviem ktory to bol den, lebo to nemam sancu vnimat, mozno to uz bolo pred weekendom, asi hej. A hej necham si pre seba
ja som mala hlavne "veselý" piatok, v robote som bola už pred šiestou, celý deň sa mi nedarilo, nakoniec som zdarne o desiatej večer prišla za frajerom, ktorý ma odprevadil na firemný byt a potom sa po mňa cez celé mesto musel vrátiť, lebo tam neviem prečo spali aj ľudia, čo neboli nahlásení, takže keď som nechcela spať na zemi... si ma frajer viezol domov o druhej v noci, aby ma zas o siedmej ráno mohol hodiť na bus, prečo nie potom to už také zaujímavé nebolo, už som iba dospávala...
Čo ste zažili? Skladal som postielku
Čo ste všetko popili. Vino a dmacu 52jku S kým ste sa vyspali? ....
Podviedli ste niekoho? Nie
Dozvedeli ste sa o nejakom nečakanom rozchode ? Nie
Zbili vás? Nie
Chceli vás znásilniť? Nie
Pili ste víno? Ano
Pivo? Ano
Alebo niečo tvrdšie?ano
Vracali ste? Nie
bola som na chate.
vypila som len pohárik na zdravie oslávenca, ako sa patrí a potom už len po troške z ostatného.
s nikým.
nikoho.
nie.
nie, ale mám nejaké nevysvetliteľné modriny.
nie.
áno.
nie som si istá.
áno.
nie.
4 hodiny v krčme natriezvo s opitými ľuďmi, nealko všelijaké, s nikým, neni koho, bohužiaľ nie, nezbili, nechceli, nepila ( ), nepila, ani tvrdšie, nevracala
striedavo som sa ucila, sedela pri kompe, valala sa v posteli a zrala, pri tom ako som robila kolace
nikoho som neznasilnila, nepodviedla, nikto sa so mnou nerozisiel ani ma nezbil a alkoholova bilancia: spravila som si caj s rumom, ale nalialala som tam tolko rumu, ze som to nemohla dopit
a na konieckoncov som ani negrcala
Čo ste zažili? Učím sa biofyziku a cvičím a papám tvaroh.
Čo ste všetko popili. Vodu čistú.
S kým ste sa vyspali? Akurát tak s perinou.
Podviedli ste niekoho? Nie.
Dozvedeli ste sa o nejakom nečakanom rozchode ? Nie.
Zbili vás? Nie. Ale mám takú svalovku že sa tak cítim.
Chceli vás znásilniť? Biofyzika ma znásilňuje denne.
Pili ste víno? Nie.
Pivo? Nie.
Alebo niečo tvrdšie? Nie.
Vracali ste? Nie.
Bola som na vianočných trhoch, urbanmarkete, vláčila sa po obchodoch a nakupovala darčeky, na prechádzke v lese, piekla som medovníky, pila kávu a vodu, s frajerom, nie, dozvedela som sa o jedných čakaných zásnubách, ani kocúr ma nezmlátil, nechceli, iba šumivé, nie , nie, nie
mala som mat najnadhernejsi vianockovy a korculovat sa a pit cokoladu s marshmallows a pozerat vianocne filmy a lubit sa ale nevydalo kvoli chorobe ale aj tak som mala vpoho, bola som s kamosom vonku a pili sme vino a vela tancovali a tak
Piatok som bola v Batelieri, kde som sa totalne vytancovala celu noc, tam som aj prechladla, lebo som hlupa a chodila fajcit vonku len vo svetri v tej zime v noci a mala som len 3 vodky a male pivo, takze mi vobec nebolo zle ani nič... a potom som nic nerobila, lebo som bola prechladnuta a este stale som :/
som mala ísť piť, ale sa to zrušilo, tak mám teraz deficit a aj by som si naliala likér, ale je mi akosi blbo, veľa som spala a hrala sa a nechcelo sa mi upratovať a bojím sa poliať kvet
Denne upratovala, čítala, oddychovala a aj čosi zahrala a popila s mierou a s chuťou a vyjedla čo sa dalo... a aktuálne posielam všetku dobrú energiu sestre, lebo si ju zaslúži a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
birdzovsky som sa mal :happy:
Čo ste všetko popili. Vino a dmacu 52jku S kým ste sa vyspali? ....
Podviedli ste niekoho? Nie
Dozvedeli ste sa o nejakom nečakanom rozchode ? Nie
Zbili vás? Nie
Chceli vás znásilniť? Nie
Pili ste víno? Ano
Pivo? Ano
Alebo niečo tvrdšie?ano
Vracali ste? Nie
vypila som len pohárik na zdravie oslávenca, ako sa patrí a potom už len po troške z ostatného.
s nikým.
nikoho.
nie.
nie, ale mám nejaké nevysvetliteľné modriny.
nie.
áno.
nie som si istá.
áno.
nie.
@5 sorko, ale to už tak zo zvyku
nikoho som neznasilnila, nepodviedla, nikto sa so mnou nerozisiel ani ma nezbil a alkoholova bilancia: spravila som si caj s rumom, ale nalialala som tam tolko rumu, ze som to nemohla dopit
a na konieckoncov som ani negrcala
Čo ste všetko popili. Vodu čistú.
S kým ste sa vyspali? Akurát tak s perinou.
Podviedli ste niekoho? Nie.
Dozvedeli ste sa o nejakom nečakanom rozchode ? Nie.
Zbili vás? Nie. Ale mám takú svalovku že sa tak cítim.
Chceli vás znásilniť? Biofyzika ma znásilňuje denne.
Pili ste víno? Nie.
Pivo? Nie.
Alebo niečo tvrdšie? Nie.
Vracali ste? Nie.