Má to iba 15 otázok tak napíšte aká uroveň vám vyšla...mne vyšla až moc vysoká tak chcem zistiť, či fakt tak viem tu anglinu alebo bol test moc jednoduchy...(asi to druhe ....)
@n0win0u skoa ze si nevies ani precitat zadanie prva otazka je jendoducha potom podla toho ako odpvoedas sú stale tazse a tazsie....tak nabudu citaj aj zadanie
A najlepšie je keď niekto je na "úrovni" A1 a potom reálne príde do UK alebo USA, potom je z takých ľudí dobrá zábava keď od nich počuť len "excuse me, what did u say ? "
@najivna asi som ti zranil ego tým že máš úroveň A1 však ?
@etelnair no myslel som to tak že učebné osnovy nemajú dosť blízko k realite a niektorí ľudia si myslia že keď majú A1 tak sa dohovoria ako s medom. Nielen moja skúsenosť je taká že ťa na reálny život s takým jazykom nepripraví ani škola ani nič, možno filmy/rádiá/komunikácia s tamojšími do určitej miery áno.
C2 a bolo by smutné, keby mi z takéhoto testu (naozaj bol slabý, párkrát tam bola otázka na čas a potom samé frázy, z toho sa veľa určiť nedá) vyšlo niečo iné, pri tom množstve angličtiny, čo mám za sebou.
@depropex Naozaj si skontroluj, čo ktorá úroveň znamená
Ale ono to možno bude aj tým, že má človek napočúvané frázy a je ľahšie vyberať z možností, zatiaľ čo v bežnej komunikácií tie zložitejšie vetné konštrukcie nepoužije.
@etelnair teda neveril som ti dokym som si to neoveril v google. Ale mozem s cistym svedomim povedat ze nam to teda interpretovala ucitelka tak, ze gymnazisti a vsetci co chcu vyssiu uroven tak A-cko. Asi jej idem napisat mail ze v tom ma trosenko gulas ja som bol teda ozaj v tom ze je to ako A- best / C- worst
@etelnair teraz uz ani neviem jak to je ze ci 1 je tazsie jak 2. Ale viem ze som mal tu lahsiu lebo som mal problem vobec chodit do skoly a chcel som aspon ANJ dat lavou zadnou, ked uz ostatne som stresoval ci dam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
teda dufam inak by to bol znak prudkeho kokotizmu
@etelnair no myslel som to tak že učebné osnovy nemajú dosť blízko k realite a niektorí ľudia si myslia že keď majú A1 tak sa dohovoria ako s medom. Nielen moja skúsenosť je taká že ťa na reálny život s takým jazykom nepripraví ani škola ani nič, možno filmy/rádiá/komunikácia s tamojšími do určitej miery áno.
not gonna share
nie nemám ani len tušenia , podľa mňa je to trieda mercedesu -.-
@depropex Naozaj si skontroluj, čo ktorá úroveň znamená
Ale ono to možno bude aj tým, že má človek napočúvané frázy a je ľahšie vyberať z možností, zatiaľ čo v bežnej komunikácií tie zložitejšie vetné konštrukcie nepoužije.
A bola B2 ale to sa tak uz nejaku dost dlhu dobu neznaci
@lynette @galinka uznavam ze som kokot, nabuduce uz nebudem verit informaciam z druhej ruky bez overenia
» www.examenglish.com/CEFR/cefr.php...