nejak ti ušla kombinácia sangvinik + melancholik a cholerik + flegmatik
a okrem toho, každý je kombináciou všetkých 4, len každé sa u neho prejavuje v inom percentuálnom podiely a inými charakterovými vlastnosťami. čiže môže sa stať, že u niekoho je výrazná len jedna z týchto základných pováh a ostatné tri sa delia o malé percento. ale môže to byť aj úplne inak.
podla mna jej kombinacia sangvinik + melancholik a cholerik + flegmatik neusla. pretoze su to uplne opaky. ked je niekto raz flegmos tak cholerika v sebe mat nebude, ked tak velmi malo ale bavime sa o 2 temperamentoch v sebe. a tie dva nejdu dokopy. crty melancholika a sangvinika flegmos skor v sebe najde.
no to podľa toho testu ... aj keď to je iba internetový test .. takže sa mu nedá úplne veriť ale všade v každom teste u mňa prevláda cholerik a flegmatik ...
@xrumka neviem, možno sa mýlim, ale mne sa zdá, že opakmi sú si sangvinik - cholerik a melancholik - flegmatik. a napriek tomu je možné, že aj také kombinácie existujú.
@grietusha podla toho ake opaky co sa tyka emocionalnej stability tak sangvinik a cholerik su opakmi a aj melancholik s flegmatikom. co sa tyka extroverzie tak su si opacne melancholik - sangvinik, a flegmatik s cholerikom. oukeej mozno existuju, ale maximalne kludny flegmatik ktoreho nic nevytoci v kombinacii s cholerikom ktoreho vytoci vsetko vzdy a vsade?
Sangvinik 47.5 %, flegmatik 27.5 %, melancholik 20 %, cholerik 5 % .. to mi práve vyšlo.. ale podľa mňa som cholerik viac, minimálne brácho ma dokáže vytočiť každou blbinou
@chrum čita , @mastnypedal nás učil Fabiánko, že sme všetci povahoví bastardi.
a chrum chrum,aj vam perinbabka vravela, ze si mame vsimat aj najmensie percentualne zastupenie?pikoškoidne na okraj, ze to, co je v cloveku zastupene najmenej vylezie na povrch v krizovych situaciach, pri obrannych mechanizmus, v regrese napríklad.
zahlasovala som nezavisle od internetoveho testu.. na zaklade svojho pozorovania. a vyslo to tak isto
Výsledok testu
Sangvinik 22,5%
Cholerik 7,5%
Melancholik 32,5%
Flegmatik 37,5%
A inak spominam si teraz ze podla Eysenckovho osobnostneho dotaznika mi vyslo ze som sangvinik tesne na hrane s flegmatikom. co sa mi nezda, a melancholicky flegmatik na mna sedi viac.
@jogurtovakultura aha, cize pozor na mna ked budem kricat a nie nevravela, asi nestihla ked furt cez jej hodiny bolo daco. od dekanskeho volna, cez brno prednasky a volno po beaniach.
@etelnair ale toto myslím ako percentá z daného povahového typu. čiže z charakteristiky melancholikov na mňa sedí tak 98%, z vlastností flegmatikov mám tak 27%..a tak. z cholerikov by som mala napr 20 a zo sangvinikov 7% dajme tomu. chápeme sa?
kazdy mi hovori ze som totalny flegmatik ze nechape ako mozem mat setko na haku a byt taka nezaujata ale zas na nete som robila nejake testy a vychadza mi sangvinik tak ja nwm
a mimochodom, človek nie je len melancholik alebo LEN cholerik napríklad. každý má v sebe kus z toho aj toho. aj ty si poskladaný zo všetkých tých typov
to máš niečo ako výťažok z toho. taký odveci príklad:
páči sa ti napr. modrá farba. keby to hodís na percentá, tak nejak na 50, pričom 0 je vôbec a 100 neskutočne veľmi.
potom sa ti páči červená, asi tak na 35%. zelená na 20 a ružová na 75 je to ďaleko nad 100%, lenže toto sa ako celok brať nedá. proste každé máš rád inak..ale neodporuje si to
v testoch mi vyšiel sangvinik a flegmatik, ale občas v sebe citim kus melancholika. či to je len puberta? i keď moja profka psychologie tvrdi, že kombinacia flegmatik a melancholik neexistuje, pretože su to dve navzajom odlišne povahy. cholerika v sebe absolutne necitim
@kikuska1 to si kde robila ten test ? to si si vymyslela že test ti nikdy nemá dať súčet 100% to som ešte nevidel ,, aj vy ostatný ?? to kde ste robili ???
dajte mi link na to Súčet povahy 100% sa ušúľam k smrti ,, dúfam že ste si to robili na face a ten test vytvoril 14 lety kluk
Radím vám ešte raz si to spraviť na tomto linku ,,
tamto je že sa vás to pýta na to čo ste,, ale určite ak odpoviete že ste ohľaduplný ? tak kde kedy ? pri akej príležitosti ? ,, no je toto presne ? premýšľajte o tom,,,
A najpresnejší test vám môže spraviť len a len psycholog , a to nie len jedným testom, ale pozorovaním ,, zaškrtnutie je jedná vec, ale skutok ??? ,,,
@myslitel Ale tak ja čo som si robila kedysi ten na psychoteste, tak to aj celkom vychádzalo a dajú sa celkom zaškrtnúť, podľa toho, čo najčastejšie, mne tie možnosti celkom vyhovovali. A keď bola nejaká, kde mi nesedela ani jedna, tak som to preskočila.
jj tak to som rád ,, aj keď tá kombinácia je zriedkavá
a dosť nepravdepodobná ? a vieš prečo ? lebo je to kompromitujúce
je to na dĺho,, a jj u psychologičky je naj ,,, ja mam tiež spravený u nej, ale tento test sa blížil tak na 90% k psychoške , a po jednom roku psychologie ,,,
viem povedať že ako môže byť niekto sagvinik a zároveň cholerik
sagvinok všetko robí na 70% berie na seba veľa veci, ludia naokolo ho maju radi, a samí ho volia za vodcu bez toho aby chcel
ale cholerik ? ,, si to sám dobíja , berie na seba malo veci, je tak trochu lenivý ale keď sa pusti do niečoho neda mu spať aby to neurobil na 100% ,,, kolektív ho berie ako cholerika ak niekto stupňuje hlas, od dva krát tak,,, a malo si priznáva že sa mily..
@68 ja vám sereem na te testyy.......... ja najlepšie sama viem aká som...... a nepotrebujem vedieť či som zmiešanina sangvinika s melancholikom alebo ta..........ja len hovorím že vomne sú poriadne dva protiklady.......dve odlišné osoby.... .. a keď si ešte niečo také nevidel príď sa pozrieť
@myslitel ja beriem povahu cholerika v prvom rade ako výbušného človeka...nie som študentom psychológie, povaha cholerik sa určite spája s mnohými vlastnosťami no nie je tá hlavná práve výbušnosť?
Možno je to riedkavá kombinácia no nie nemožná ani nepredstaviteľná vzťahujú sa na mňa snáď všetky body sangvinika, cholerik som však v tom že príde maličkosť a vybuchnem do nepríčetnosti rýchlo sa však upokojím tak ako sa nedokážem ani dlho hnevať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
a flegma na nejakých 27%
aj to sa ráta?
a okrem toho, každý je kombináciou všetkých 4, len každé sa u neho prejavuje v inom percentuálnom podiely a inými charakterovými vlastnosťami. čiže môže sa stať, že u niekoho je výrazná len jedna z týchto základných pováh a ostatné tri sa delia o malé percento. ale môže to byť aj úplne inak.
Sangvinik 22.5 %
Cholerik 7.5 %
Melancholik 42.5 %
Flegmatik 27.5 %
Sangvinik 40 %
Cholerik 30 %
Melancholik 20 %
Flegmatik 10 %
Cholerik 45 %
Melancholik 5 %
Flegmatik 30 %
no to podľa toho testu ... aj keď to je iba internetový test .. takže sa mu nedá úplne veriť ale všade v každom teste u mňa prevláda cholerik a flegmatik ...
cholerik 17,5 %
melancholik 17,5%
flegmatik 40%
tak z cholerikovej povahy môže mať organizačné schopnosti, potrebu vedúcej osoby a ochotu pomáhať druhým
Cholerik 0 %
Melancholik 45 %
Flegmatik 40 %
Celkom to vychádza, akurát si myslím že toho cholerika mám v sebe viac, niekedy zúrim ako pes aj kvôli somarine
25% sangvinik
50% legend
a chrum chrum,aj vam perinbabka vravela, ze si mame vsimat aj najmensie percentualne zastupenie?pikoškoidne na okraj, ze to, co je v cloveku zastupene najmenej vylezie na povrch v krizovych situaciach, pri obrannych mechanizmus, v regrese napríklad.
Výsledok testu
Sangvinik 22,5%
Cholerik 7,5%
Melancholik 32,5%
Flegmatik 37,5%
A inak spominam si teraz ze podla Eysenckovho osobnostneho dotaznika mi vyslo ze som sangvinik tesne na hrane s flegmatikom. co sa mi nezda, a melancholicky flegmatik na mna sedi viac.
Cholerik 75 %
Melancholik 5 %
Flegmatik 0 %
v inom teste mi zas vyšiel podobný výsledok,len sangvinik bol vymenený za cholerika.
ale melancholik zostáva,som si toho vedomá.
Cholerik 20%
Melancholik 17.5%
Flegmatik 27.5%
Takže som kombináciou cholerika, flegmatika a sangvinika
Sangvinik 37.5 %
Cholerik 52.5 %
Melancholik 5 %
Flegmatik 2.5 %
a to čo som ja, tak to neviem.. a nijak ma to netankuje
a mimochodom, človek nie je len melancholik alebo LEN cholerik napríklad. každý má v sebe kus z toho aj toho. aj ty si poskladaný zo všetkých tých typov
a tie vlastnosti sa nemusia len vylučovať
ok, tak ten 100% celok:
Sangvinik 7.5 %
Cholerik 7.5 %
Flegmatik 32.5%
Melancholik 52.5%
to máš niečo ako výťažok z toho. taký odveci príklad:
páči sa ti napr. modrá farba. keby to hodís na percentá, tak nejak na 50, pričom 0 je vôbec a 100 neskutočne veľmi.
potom sa ti páči červená, asi tak na 35%. zelená na 20 a ružová na 75 je to ďaleko nad 100%, lenže toto sa ako celok brať nedá. proste každé máš rád inak..ale neodporuje si to
0,5 % cholerik
97 % Sangvinik
33 % Melancholik
0,5 % Flegmatik
A
Cholerik 0,5 %
Sangvinik 97 %
Melancholik 33%
Flegmatik 0,5 %
Ale taká možnosť tam nieje
24% z cholerika
37% zo sangvinika
54% z melancholika
61% z flegmatika
Cholerik 20 %
Melancholik 40% Flegmatik 25%
tak
dajte mi link na to Súčet povahy 100% sa ušúľam k smrti ,, dúfam že ste si to robili na face a ten test vytvoril 14 lety kluk
@Smallbirdzak predpokladám že niesi ..
ešte uvidim keď nakukne bližšie.. ešte nemožem sudiť,
a najprv než dáš takú anketu si prečitaj o tóm niečo,,,
cholerik a sangvinik ? ,, ha ha ak stretném takého budem rád
@Orfea2
@bublinqac
@wardog
@rowdy
@grietusha
@lawey
@indifferentgirl
@lafoncepansy
@xrumka
@krutafunebracka
@katka25
@v3nty
@tesfaye
@andel
@yebo
@narazuvzdornaa
@spekacik
@nenay
@jogurtovakultura
@mielikki
@katusa
@zwejka
@flleur
@zuzane112 maš pravdu
@bonita
@natalia62
@psycholilithka
@anussqqa
@darkkizz
@xperiax
@etelnair
@orfea2
Radím vám ešte raz si to spraviť na tomto linku ,,
tamto je že sa vás to pýta na to čo ste,, ale určite ak odpoviete že ste ohľaduplný ? tak kde kedy ? pri akej príležitosti ? ,, no je toto presne ? premýšľajte o tom,,,
A najpresnejší test vám môže spraviť len a len psycholog , a to nie len jedným testom, ale pozorovaním ,, zaškrtnutie je jedná vec, ale skutok ??? ,,,
no ok tu je link ,, som zvedavý na výsledky
» www.nubian.sk/povaha/#Ot%C3%A...
35% z cholerika
3% zo sangvinika
82% z melancholika
33% z flegmatika
Rád by si stretol cholerika a sangvinika? Tvoje želanie sa splnilo
Mala som známu psychologičku a takýto test som robila bol neskutočne dlhý ale k veci
Som učebnicový príklad sangvinika a k tomu cholerik. Mám niečo aj s flegmatika no k cholerikovi mám rozhodne bližšie
A podľa testu s tvojho linku:
83% cholerik
70% sangvinik
17 melancholik
49% flegmatik
Test u psychologičky bol však lepší
jj tak to som rád ,, aj keď tá kombinácia je zriedkavá
a dosť nepravdepodobná ? a vieš prečo ? lebo je to kompromitujúce
je to na dĺho,, a jj u psychologičky je naj ,,, ja mam tiež spravený u nej, ale tento test sa blížil tak na 90% k psychoške , a po jednom roku psychologie ,,,
viem povedať že ako môže byť niekto sagvinik a zároveň cholerik
sagvinok všetko robí na 70% berie na seba veľa veci, ludia naokolo ho maju radi, a samí ho volia za vodcu bez toho aby chcel
ale cholerik ? ,, si to sám dobíja , berie na seba malo veci, je tak trochu lenivý ale keď sa pusti do niečoho neda mu spať aby to neurobil na 100% ,,, kolektív ho berie ako cholerika ak niekto stupňuje hlas, od dva krát tak,,, a malo si priznáva že sa mily..
ako može byť v jednej osobe toto ?
Len škoda, že tie testy nedokážu rozlíšiť, keď človek klame samému sebe..
9% zo sangvinika
64% z melancholika
33% z flegmatika
this is madness
Možno je to riedkavá kombinácia no nie nemožná ani nepredstaviteľná vzťahujú sa na mňa snáď všetky body sangvinika, cholerik som však v tom že príde maličkosť a vybuchnem do nepríčetnosti rýchlo sa však upokojím tak ako sa nedokážem ani dlho hnevať
Ja to vidím takto
70% zo sangvinika
23% z melancholika
6% z flegmatika
živý dôkaz
Cholerik - 7.5 %
Melancholik - 60 %
Flegmatik - 20 %
ja som najviac melancholik... a ptm flegmatik... čiže melancholik-flegmatik xD
19% z cholerika
3% zo sangvinika
90% z melancholika
28% z flegmatika
Sangvinik 2,5%
Melancholik 35%
Flegmatik 60%
5% zo sangvinika
28% z melancholika
28% z flegmatika
no.. asi na tom čosi bude..
Cholerik 40%
Sangvinik 10%
Melancholik 10%
4% z cholerika
63% zo sangvinika
38% z melancholika
43% z flegmatika
hm.. a ja som mozno neuverite ale najviac percent (skoro na rovnako) cholerik a flegmatik zaroven
ďalej prevláda sangvinik a občas ma chytajú melancholické nálady.
čoho mám úplne najmenej je flegmatik, nemôžem prehrýzť, ak je niekto mne blízky flegmatik, potom u mňa začne zas vystupovať na povrch cholerik.
ja si viem psychoanalýzu spraviť aj sama