ani jedno, s väčšinou ľudí si nemám čo povedať ani na nete ani naživo. a s tými, s ktorými si mám čo, sa dokážem rozprávať alebo si s nimi písať aj hodiny. ale inak preferujem pri takýchto veciach osobný kontakt.
tedááá, na nete ked sa mi chce kecať tak som zhovorčivá a vonku som zhovorčivá len pri ľudoch, ktorých poznám nejaký ten čas, ked niekoho vidím prvý krát, aj druhý proste nemám k nemu ešte tak blízko tak nejsom moc zhovorčivaa
ja to neberiem, ako zhovorcivost, ked nepocut moj hlas. to, ze napisem nejake komentare ani nie je tak o tom, ze chcem zacat konverzaciu, skor viem, ze moje myslienky mozem bezpecne vyjadrit, vypustit z ohrady mojej mysle a nemusim sa s nimi dusit, ani bat sa, ze to niekomu bude nesympaticke, lebo ked na mna reaguje debil na nete, je to ovela lepsie nez v realite, ked sa musim este aj divat na rec tela (agresivnu) a mimiku, plus ton hlasu, to nenavidim. uplne by som nezvladala v realizovat tolko rozhovorov ako na nete, lebo by ma to dostalo ovela viac a uz takto mam obcas problem predychat niektore vulgarne a ine nenormalne individua...viem, preco byvam ticho. no asi som len na nete zhovorciva.
neviem hlasovať. je to veľmi rôzne u mňa. raz som aj vonku tichá, raz som vonku zhovorčivá. raz som na nete tichá, raz som na nete zhovorčivá. som minimálne rozdvojená osobnosť. ale aj tak som super!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a normalne s ludmi tiez prilis nekomunikujem
Ale všetci hovoria, že extrovert.
No a raz ... raz nám dali opísať sa jediným slovom ...
Na moje slovíčko "tichá" mi bol reakciou výbuch smiechu profky, ktorá viedla hodinu a následne aj celej triedy ...
Takže asi hej .. asi budem trošku viac ukecaná
@36 áno, si super!