hocičo okrem hopu a disca...ale to záleží aj od momentálnej nálady...keď sa chcem vybujačiť tak DnB, trance, house a keď mám divnejšiu náladu alebo som smutná tak tie gitarkové rockové veci a podobne alebo ešte piatky si s kamarátkou púšťame vychytávky jak je Boney M, BeeGees, MGMT a také
@nataly005 dík Ani mne sa nepáči, hoci poznám asi len jednu pesničku... Ale už mi hral aj Petraník á la Robbie Williams a pred chvíľou aj Jaroš... No nie je to úžasné?
zachlasovala som pre metal..ale aj tak je hlupost podla mna za nieco taketo hlasovat,lebo ludia nepocuvaju ibajeden styl..a je hlupost sa zameriavat na jeden styl.je to kazdopadne dost divne
vela toho pocuvam.... prve miesto jednoznacne rock a country a potom vsetko ostatne.... metal, punk, jazz, ludovky, aj dobra pop hudba sa najde.... nepocuvam techno a hip-hop a potom ta moderna hudba, co ani nevem ako sa vola a stale ide v radiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
lutujem ťa (ach)
jej štýl sa mi vôbec nepáči :/
Vzdiáááálenáááááááá, vzdialená je moja láska jediná, vzdialená ako pustý čln...